Beyblade Karakterleri Ve İsimleri! Karakterlerin Güçleri Ve Özellikleri

Güncelleme Tarihi:

Beyblade Karakterleri Ve İsimleri Karakterlerin Güçleri Ve Özellikleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2022 14:26

Genel anlamda oldukça geniş kitlelere yayılış olmakta olan Beyblade sersi ülkemizde de oldukça büyük bir kitle tarafından takip edilmektedir. Genel anlamda Beyblade sersinin en önemli unsurları ise Beyblade karakterleri ve özel Beyblade oyuncuları olmaktadır. En önemli Beyblade karakterlerini sizler için derledik.

Haberin Devamı

 Kinomiya Takao

  Yaş: 13-14-15

  Beyblade: Dragoon 

 Kutsal Beyblade : Mavi Ejderha 

 Baş karakter Takao dedesi Ryu ile yaşamaktadır. Babası arkeolojik araştırmalar için yurtdışına gitmiştir. Annesi Yoshie Kinomiya, Takao doğduktan hemen daha sonra ölmüştür. Takao'nun Beyblade'e olmakta olan sevgisi oldukça güçlüdür. Takao'nun en büyük hayali Dünya Şampiyonu olmaktır. Takao'nun en içi benliği niteliği arkadaş canlısı olması içli olmasıdır.

  Rei Kon

  Yaş: 14-15-16

  Beyblade: Driger 

 Kutsal Beyblade: Beyaz Kaplan 

 Rei bir Çin Kabinesi'nden gelmiştir. Kabile'nin dış hayatla bağlantı kurmuyor olması Rei'nin boyunu terk etmesine yol açmış olmaktadır. Rei'nin ailesi ile ilgili pek bilgi olmamaktadır. Arkadaşları Beyaz Kaplan topluluğundandır. Japon Takımı'nın 3.güçlü üyesidir.

Haberin Devamı

  Hiromi Tachibana 

 Yaş: 14-15 

 Beyblade: Yok 

 Seriye 2.sezonda giren Hiromi, Takao ve Bilgiç'in sınıf dostudur. Takao'ya karşı derinde ayrı duygular beslese de ona hızlı sinirlenmektedir. Hiromi takımdaki herkesin iyiliğini düşünür. İki kez çok büyük kaza atlatsa da bu kazalarda onu kurtaran Kai olmuş olmaktadır. 

 Max Mizuhara 

 Yaş: 13-14-15 

 Beyblade: Draciel 

 Kutsal Beyblade: Kara Kaplumbağa 

 Yarı Japon yarı Amerikalı olmakta olan Max, dizideki en içli oyunculardan biri olmaktadır. Max'ın çok düşkün olmuş olduğu annesi Amerikan Takımı'nın koçluğunu etmektedir. Babası'nın bir Beyblade dükkânı vardır. 

 Kai Hiwatari 

 Yaş: 15-16-17 

 Beyblade: Dranzer 

 Kutsal Beyblade: Kırmızı Anka Kuşu 

 Havalı hareketleriyle kalbimizi fetheden Kai Rus asıllı olmakla birlikte dizinin başında Kabuk Kırıcılar çetesinin önderiydi. Vazifesi ise Kutsal Beybladeleri bulmaktı. Daha sonralarda ise Kai yapmış olduğu işin yanlış olduğunu düşünüp birliği terk etmiştir. Ailesi ile ilgili pek bilgi olmamaktadır yalnız dedesi Rusya'da bulunan Borg organizasyonunu yönetmekteydi. Kai'nin amacı da Dünya üzerinde bulunan en güçlü Beyblade'ci olmaktır. Bu sebepten Takao'yla gizli gizli bir yarış yaşamaktadır.

  Bilgiç

  Yaş: 13-14-15

  Beyblade: Jumping Base 

 Kutsal Beyblade: Yok 

Haberin Devamı

 Bilgiç takımın yöntem sorumlusudur. Ailesi bir kafe işletir ve orada yaşamaktadırlar. Bilgiç Takao'nun en yakın dostudur ve takımın, bilhassa Takao'nun kullandığı bütün beybladeleri geliştirmiştir. Gerekmedikçe Beyblade'ini kullanmaz. Takımda Beyblade'lerin dönüş mekanizmasının çoğunluğununsa icat edeni kendisi olmaktadır. (Standart, Engine Gear, Metal Series)

  Diğer Mühim Karakterler 

 Kogoro Daitenji 

 Beyblade Kulübü başkanıdır. Japon takımı kısmından "Başkan Daitenji" biçiminde anılır. Son Savaş'tan daha sonra BBA'yı köprünün alt kısmına taşımış bir takım sene daha sonra da emekli olmuş olmaktadır. Beyblade yarışmalarının bütününün yasal yollarla resmi bir şekilde yapılmasını makul görmektedir. 

Haberin Devamı

 Daichi Sumeragi

 Yaş: 12  Beyblade Strata Dragoon 

 Kutsal Beyblade: Strata Dragoon 

 3.sezon ve Film'de görülen Daichi, babasının vermiş olduğu Beyblade ile dünyanın en güçlü Beybladecisi olmayı kafasına koymuştur. Babasına vermiş olduğu sözü tutmak için Takao'yu bulur her fırsatta onunla yarışmak ister. 

 Ryu Kinomiya 

 Takao'nun dedesidir. Takao'yu o büyütmüştür. Takao'nun Beyblade değil kendisi gibi kılıç ustası olmasını talep etmektedir. Aile emaneti Dragoon Ryu'nun çok sevmekte olduğu kılıçtan çıkıp Takao'nun Beyblade'ine girmiştir. Kendisi Bonaise çiçeklerine bayılır. Her sabah kılıç antrenmanı yapar ve şayet Takao kalkmamışsa onu kılıcıyla bir vuruş yaparak uyandırmaktadır. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!