Alışveriş festivali ile otizmli çocukların eğitimine destek

Güncelleme Tarihi:

Alışveriş festivali ile otizmli çocukların eğitimine destek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2023 17:22

Tohum Otizm Vakfı tarafından düzenlenen ‘Yılbaşı Alışveriş Festivali’ için hazırlıklar tamamlandı. Festivalin geliri, otizmli çocukların eğitimine katkıda bulunmak için kullanılacak.

Haberin Devamı

İstanbul’da 5-6 Aralık tarihlerinde düzenlenecek festivalde birçok marka yerini alacak. Takı, giyim, dekorasyon, ev tekstil ürünleri, mücevher, kozmetik gibi çeşitli alanlarda 100’ü aşkın markanın ürünleri, 2 gün boyunca ziyaretçiler ile buluşacak. 4 bin ziyaretçinin katılmasının beklendiği etkinliğin giriş ücreti ve katılımcı firmalardan sağlanan gelirin tamamı Tohum Otizm Vakfı’nın projelerine ve eğitim bursuna ihtiyaç duyan otizmli çocuklara aktarılacak.

20 HEDİYE ÇEKİLİŞİ
Öte yandan 20’nci yılını kutlayan Tohum Otizm Vakfı tarafından, festivale katılacak ziyaretçiler için 20 hediye çekilişi yapılacak. Kişi ve kurumların, çağdaş sanatçıların ve seçkin markaların bağışladığı özel hediyeler, çekilişe katılan şanslı ziyaretçilerin olacak. Ayrıca festival kapsamında ziyaretçilerin yer alabileceği özel dergi kapağı fotoğraf çekimi de gerçekleşecek. Etkinlikten elde edilecek gelir otizmli çocukların eğitimine katkı sağlayacak.

BAKMADAN GEÇME!