Özen yeniden kadın meclisinde

Güncelleme Tarihi:

Özen yeniden kadın meclisinde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2015 14:20

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 22’nci seçimli Olağan Genel Kurulu’nda tek aday olan Bilsen Özen yeniden Kadın Meclisi Başkanlığı’na getirildi.

Haberin Devamı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 22. Seçimli Olağan Genel Kurulu Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi. Genel kurula, AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, ilçe belediye başkanlarının eşleri ve çok sayıda davetli katıldı. 


Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, her ilçede kent konseyi oluşturacaklarını belirterek, "Biz biliyoruz ki bir işin başında kadınlar varsa o işte başarı vardır. Bugüne kadar gerek Kent Konseyi, gerekse büyükşehir faaliyetlerimizde hep kadınlarımızla yola çıktık ve hiç mahcup olmadık" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, kadınların toplumun her kesiminde daha fazla rol alması gerektiğini ifade ederek, "Bir toplumda kadın hak ettiği yere gelmediyse o toplumun hak ettiği yere gelmesi mümkün değil. Ancak kadınıyla hak ettiği yere gelebilir. Sadece erkeklerle bir yere varabilmek mümkün değil. Hayatımızın her alanında, ilk gözümüzü açtığımızda anamız sonra kardeşimiz sonra eşimiz ve kızımız şeklinde hayatımızı renklendiren, yaşantımızı kolaylaştıran ve bizlerin var olmasını sağlayan çok değerli hanımlar var" dedi.



BAKMADAN GEÇME!