Mustafa dedeye prefabrik ev

Güncelleme Tarihi:

Mustafa dedeye prefabrik ev
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2015 15:56

DENİZLİ’nin Pamukkale Belediyesi ile Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, konutu sağlıksız ve yıkılmak üzere olan 90 yaşındaki Mustafa Görü’ye yeni bir ev sağladı. Evine kavuşan Görü, "Allah devletimize zeval vermesin" dedi.

Haberin Devamı

Kurtluca Mahallesi’nde yaşayan 90 yaşındaki Mustafa Görü’nün sağlıksız koşullarda yaşadığını ve yaşlılık maaşıyla hayata tutunmaya çalıştığını öğrenen Pamukkale Belediyesi ile Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, harekete geçti. İki hafta içinde Görü için prefabrik ev yapıldı.

Mustafa dedeye prefabrik ev

Yeni evine kavuşan Mustafa dedenin ilk misafirleri de Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ile AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin oldu. Misafirlerini yeni evinde ağırlayan Mustafa Görü, "Allah devletimize zeval vermesin. Devletimiz hep güçlü olsun. 90 yaşında sağlıklı bir eve sahip oldum. Kalan ömrümde daha iyi yaşayacağım" dedi.

Haberin Devamı

Mustafa dedeye prefabrik ev



Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, "Devletimizin şefkatli eliyle, her zaman ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanındayız. Vatandaşlarımızın zor dönemlerinde yanlarındayız. Kurtluca mahallemizde iki ihtiyaç sahibi ve yaşlı büyüklerimizin yaşadığı topraktan eski yapı ve yıkılma tehlikesi olan evlerde kalmalarına göz yumamazdık. Yeni yuvalarında oturmalarını diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Gürlesin de, "Evleri yıkılmak üzere olan ve sağlıklı bir ortam sunmayan iki yaşlımızın bu ihtiyacını, Vakfımızla birlikte giderdik. Prefabrik modern bir yuvayı onlara sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Onların sevincini görmek her şeye değdi. Yuvalarında huzurlu ve mutlu yaşamalarını diliyorum. Pamukkale Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerimizin, vatandaşlarımızın her zaman yanındayız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!