Karşıyaka’dan Kayserispor’a transfer hattı

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka’dan Kayserispor’a transfer hattı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2015 01:30

KAYSERİSPOR’u geçen yıl şampiyon yapan Cüneyt Dumlupınar’ı teknik direktörlüğe getiren Karşıyaka, bu defa da önceki sezon Kayserispor’da oynayan Gürcü stoper Zurab Khizanishvili’yle anlaştı.

Haberin Devamı

İzmir’e gelen 34 yaşındaki Zurap, 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kayserispor formasını 2011-2014 arasında 3 yıl Süper Lig’de giydikten sonra geçen sezon ülkesinde Samtredia ve Dinamo Tiflis takımlarında oynayan Zurap, daha önce de İngiltere’de Blackburn Rovers, Newcastle United ve Reading takımlarında forma giydi.

Kayserispor’dan daha önce Mehmet Eren ve Çağlar Birinci’ye imza attıran Karşıyaka, ayrıca aynı takımın santrforu Mert Nobre ve stoper Sereno Fonseca’yla da anlaşma zemini arıyor. Parasal konularda uzlaşma sağlanan Nobre’nin, futbol takımının destekçisi Erdal Acar’la dün bir telefon görüşmesi yaptığı öğrenildi. Türkiye’de Fenerbahçe’yle 2, Beşiktaş’la 1 şampiyonluk yaşayan Nobre’nin Karşıyaka’nın davetini beklediği belirtildi.

Kayserispor’un forveti Murat Akın ve orta saha Abdullah Durak’ı da listesine alan Karşıyaka, Gaziosmanpaşaspor’un 21 yaşındaki defans oyuncusu Aykut Güler’i geleceğe yatırım olarak renklerine bağladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!