Hamarat hanımlar İzmir'de buluştu

Güncelleme Tarihi:

Hamarat hanımlar İzmirde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2015 13:21

Hanımların bulaşıktaki ilk tercihi Pril, şimdi hamarat hanımlarla buluşmak için Pril Roadshow etkinlikleri kapsamında ülkemizin farklı şehirlerini ziyaret etmek üzere yola çıktı.

Haberin Devamı

Bu amaçla özel bir araç hazırlayan Pril’in ilk durağı ise ülkemizin en güzel şehirlerinden İzmir oldu. Marka yüzü Açelya Akkoyun ile birlikte Bornova Forum AVM’de İzmirlilerle buluşan olan Pril, burada hamarat hanımlarla birlikte çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi ve sürpriz hediyeler dağıttı.   
Bulaşıkta temizliğin köklü ve yenilikçi ismi Pril, hazırladığı özel araçla Pril Roadshow kapsamında Türkiye’nin çeşitli şehirlerini dolaşıyor. Hamarat hanımlarla buluşmaya ilk olarak İzmir’den başlayan Pril’in marka yüzü sevilen sanatçı Açelya Akkoyun da gerçekleşen etkinliklerde İzmirli hamarat hanımlarla bir araya geldi. Pril, ayrıca Açelya Akkoyun ile İzmirli blogger’ları, Bornova Forum AVM’deki Midpoint’te buluşturdu. İzmirli blogger’lar da böylece Açelya Akkoyun ile tanışma ve sohbet etme fırsatı yakalamış oldu. 

Haberin Devamı

Hamarat hanımlar İzmirde buluştu


Henkel dünya çapında Çamaşır ve Ev Bakımı, Beauty Care ve Yapıştırıcı Teknolojileri olmak üzere üç iş biriminde lider markalar ve teknolojilerle faaliyet göstermektedir. 1876 yılında kurulan Henkel; Persil, Schwarzkopf ve Loctite gibi tanınmış markaları ile faaliyet göstermekte ve hem tüketici ürünleri hem de endüstriyel alanda, global olarak pek çok pazar liderliği bulunmaktadır. Tüm dünyada yaklaşık 50.000 çalışanı bulunan Henkel, 2014 mali yılında 16 milyar 400 milyon Euro’luk satış ve 2,6 milyar Euro’luk faaliyet karı gerçekleştirmiştir. Henkel imtiyazlı hisse senetleri, Almanya DAX borsa endeksine kayıtlıdır.
Bu heyecanlı serüveni Pril’in resmi Instagram hesabından takip edebilirsiniz (@PrilTurkiye).

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!