SAG Ödülleri dağıtıldı: Oscar öncesi son haberci

Güncelleme Tarihi:

SAG Ödülleri dağıtıldı: Oscar öncesi son haberci
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2024 07:00

Bu yılki Ekran Oyuncuları Derneği (SAG) Ödülleri, ilk kez dijital yayın platformunda canlı yayınlandı. Törene Oppenheimer ve Succession damga vurdu.

Haberin Devamı

Birçok dalda sinema ve dizi kategorilerinde en iyi yapımların ve en iyi oyuncuların ödüllendirildiği Ekran Oyuncuları Derneği (SAG) Ödülleri’nde en iyi sinema yapımı Oppenheimer olurken en iyi dizi ise Succession oldu.

SAG Ödülleri dağıtıldı: Oscar öncesi son haberci

Kaliforniya’da düzenlenen SAG Ödülleri’nde Emily Blunt, Danielle Brooks, Jessica Chastain, Robert Downey Jr., America Ferrera Brendan Fraser isimler sunuculuk yaptı. Oppenheimer, en iyi sinema yapımı, Cillian Murphy ve Robert Downey Jr. ise en iyi oyunculuk ödülü aldı. Geceye katılan ünlüler, kırmızı halıda şıklıklarıyla da dikkat çekti. Penelope Cruz, Anne Hathaway, Margot Robbie gibi isimler mavi kostümleriyle göz kamaştırırken, Brie Larson ve Elizabeth Debicki de zarif seçimleriyle ilgi odağı oldu. Hollywood’un ödül sezonunun Oscar’dan önceki son töreni olan SAG ödülleri aynı zamanda “Oscar’ın habercisi” olarak adlandırılıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!