Küçük Prens’e Maori dansı

Güncelleme Tarihi:

Küçük Prens’e Maori dansı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2014 01:02

İNGİLTERE tahtının 3’üncü varisi Prens George, 8 aylık hayatının ilk resmi yurtdışı gezisi için dün sabah anne ve babası ile Yeni Zelanda’ya ulaştı.

Haberin Devamı

Uçaktan annesi Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın kucağında inen Prens’in krem rengi şortu ve aynı renkteki yün hırkası çok beğenildi. Middleton ise, Yeni Zelanda’daki ilk günü için kayınvalidesi Prenses Diana’nın 1984 yılında yaptığı bir resmi ziyarette giydiğine benzer kırmızı, Catherine Walker imzalı bir palto ve aynı renkte şapkayı tercih etti. Düşes yakasına da Kraliçe Elizabeth’e 1953 yılında hediye edilen, Yeni Zelanda’nın sembolü eğreltiotu şeklinde tasarlanmış broşu taktı.

Küçük Prens’e Maori dansı
ÇIT ÇIKARMADI

Cumartesi günü Londra’dan yola çıkan ve Avustralya’nın Sidney kentinde kısa bir mola verdikten sonra askeri bir uçakla Yeni Zelanda’ya giden Prens George’un 33 saatlik uçuş boyunca oldukça sakin olduğu ve ailesine herhangi bir problem yaratmadığı belirtildi. Yeni Zelanda’nın Wellington Havaalanı’nda ülkenin başbakanı John Key tarafından karşılanan Cambridge Dük ve Düşesi, Prens George’u İspanyol dadısı Maria Teresa Turrion Borallo’ya teslim edip kendileri için düzenlenen karşılama törenine katıldı. Düşes’in kuaförü de dahil 11 kişilik grupla gelen Kraliyet ailesi Avustralya ve Yeni Zelanda’da 3 hafta geçirecek.

Haberin Devamı

Törende geleneksel kıyafetleri içindeki Maori dansçıları ile konuşan Kate, Maoriler’in geleneklerine uygun bir şekilde yerel şeflerle burun dokundurarak selamlaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!