Ünlü oyuncunun annesi, kızının ölümüne dayanamadı

Güncelleme Tarihi:

Ünlü oyuncunun annesi, kızının ölümüne dayanamadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 06:31

"Star Wars" (Yıldız Savaşları) serisinin ünlü oyuncusu Carrie Fisher’in annesi, kızının ölümüne dayanamadı. Kendisi de kızı gibi aktris olan Debbie Reynolds, 84 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Haberin Devamı

Uçakta kalp krizi geçirdikten sonra dün yaşamını yitiren Yıldız Savaşları (Star Wars) filminin ünlü oyuncusu Carrie Fisher’dan sonra, annesi Debbie Reynolds de hayatını kaybetti.

1950'li ve 1960'lı yıllarda oynadığı Hollywood müzikalleri ve komedi filmleriyle ün kazanan Reynolds, 60 yaşındaki kızının ölümünden yaklaşık 24 saat sonra, Los Angeles’ta yaşamını yitirdi. Felç geçirdiği belirtilen Reynolds, oğlu Todd Fisher'ın evinde öldü.

Fisher, annesinin felç geçirmeden önce, "Onu çok özlüyorum. Carrie'nin yanında olmak istiyorum" dediğini aktardı.

DİĞER VİDEOLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ünlü oyuncunun annesi, kızının ölümüne dayanamadı


Reynolds, Star Wars serisindeki rolüyle tanınan kızı Carrie Fisher'ın ölümünün ardından Facebook'ta yayımladığı mesajda, "Sevgili ve harika kızımın Tanrı vergisi yeteneklerine kucak açan herkese teşekkürler. Ona bundan sonraki durağına yolculuğunda rehberlik eden düşünceleriniz ve dualarınız için size minnettarım" demişti.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncunun annesi, kızının ölümüne dayanamadı

Teksas'ın El Paso kentinde 1932 yılında doğan Reynolds, küçük yaşta ailesiyle California eyaletindeki Los Angeles County sınırları içinde bulunan Burbank'a taşındı. Gerçek adı Mary Frances Reynolds olan ve sahne adı Debbie Reynolds'la tanınan ABD'li oyuncu ve şarkıcı, bazı eleştirmenlere göre tüm zamanların en iyi müzikali olan, 1952 yapımı "Singin' in the Rain"deki performansıyla ünlü oldu.

Reynolds, 1955'te evlendiği ünlü pop yıldızı Eddie Fisher ile Bundle of Joy (1956), Leslie Nielsen ile Tammy ve the Bachelor (1957) filmlerinde oynadı.

Ünlü oyuncunun annesi, kızının ölümüne dayanamadı

"KARİYERİMİN EN APTALCA HATASI"

1964 yapımı The Unsinkable Molly Brown filmindeki Molly rolüyle En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar adaylığı bulunan Reynolds, 1969-70 sezonunda NBC televizyonunda The Debbie Reynolds Show adıyla kendi programını yaptı. Programında sigara reklamı yapan Reynolds, programının yayından kaldırılmasından sonra yaptığı açıklamada, bunu "kariyerinin en aptalca hatası" olarak nitelendirmişti.

Haberin Devamı

Reynolds, komedi dizisi Will & Grace'te de Grace'in annesini canlandırmış ve bu rolüyle de Emmy Ödülü'ne aday gösterilmişti.

Reynolds, 1955-1959 yıllarında evli kaldığı Eddie Fisher'den, 1956'da, önceki gün vefat eden Yıldız Savaşları filminde Prenses Leyla rolüyle ünlenen kızı sinema oyuncusu, senarist ve roman yazarı Carrie Fisher'i dünyaya getirmişti. Çiftin 1958 yılında Todd adlı bir de oğulları olmuştu.

Ünlü oyuncunun annesi, kızının ölümüne dayanamadı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!