Kızının acısına dayanamadı

Güncelleme Tarihi:

Kızının acısına dayanamadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 22:27

Amerikalı aktris Debbie Reynolds,‘Star Wars’ın yıldızı kızı Carrie Fisher’ın 60 yaşında ölmesinden bir gün sonra Los Angeles’ta kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

84 yaşındaki Amerikalı aktris Debbie Reynolds, Star Wars (Yıldız Savaşları) film serisinin yıldızı olan oyuncu kızı Carrie Fisher’ın 60 yaşında ölmesinden bir gün sonra Los Angeles’ta kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Debbie Reynolds’ın hastaneye kaldırıldığı sırada, oğlu Todd Fisher ile birlikte Beverley Hills’teki evinde kızının cenaze töreninin hazırlıklarıyla ilgilendiği ifade edildi. Todd Fisher, Variety dergisine yaptığı açıklamada “Annem kızı Carrie ile olmak istedi. Şimdi onunla. Hepimiz çok üzgünüz” dedi. Amerikan medyasında yayımlanan haberlerde, Debbie Reynolds’ın felç geçirdiği bildirildi. Reynolds kızının ölümünün ardından Facebook’ta bir mesaj yayımlamıştı. Reynolds mesajında, “Sevgili ve harika kızımın Tanrı vergisi yeteneklerine kucak açan herkese teşekkürler. Ona bundan sonraki durağına yolculuğunda rehberlik eden düşünceleriniz ve dualarınız için size minnettarım” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

MÜZİKALLERLE TANINDI

Holywood’un efsaneleri arasında gösterilen 84 yaşındaki Reynolds, 1950 ve 60’lı yıllarda birçok müzikal ve komedide oynamıştı. 70 yıllık sinema kariyeri olan Reynolds, tüm zamanların en iyi müzikali olan 1952 yapımı ‘Singin’ in the Rain’ filmindeki başrolüyle büyük üne kavuşmuştu. Reynolds, Titanik gemisinden kurtulan Margaret Brown’ı canlandırdığı ‘The Unsinkable Molly Brown’ filmindeki rolüyle Oscar’a aday gösterilmişti. Ünlü oyuncu, komedi dizisi ‘Will & Grace’teki rolüyle de Emmy Ödülü’ne aday gösterilmişti.

KIZI ‘STAR WARS’UN PRENSESİYDİ

Reynolds’ın ‘Star Wars’taki Prenses Leia karakteriyle tanınan kızı Carrie Fisher, cuma günü Londra’dan Los Angeles’a giden uçakta kalp krizi geçirmiş ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Carrie Fisher, 2017’de vizyona girecek olan ‘Star War 8’ filminde de rol aldı. Fisher’ın sahnelerinin ölümünden önce tamamlandığı açıklandı. Carrie Fisher’ın Star Wars dışında oynadığı filmler arasında ‘Cazcı Kardeşler’, ‘Hannah ve Kız kardeşleri’, ‘The Burbs’ ve ‘Harry, Sally ile Tanışınca’  yer alıyor. 

Kızının acısına dayanamadı

BAKMADAN GEÇME!