GeriSeyahat Deniz Tuzcuoğlu’nun tatil sırları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Deniz Tuzcuoğlu’nun tatil sırları

Deniz Tuzcuoğlu’nun tatil sırları

Şarkıcı Deniz Tuzcuoğlu doğduğu İzmir’i çok seviyor. Tatillerinin büyük bir kısmını da orada geçiriyor. İşte Tuzcuoğlu’nun İzmir’deki favori mekânları.

Urla Pera Hotel
Urla

Tanju Okan Parkı’nın yakınındaki iskelede, denize sıfır... Ufak bir işletmedir ama Urla’nın temiz havasını, denizini ve dinginliğini sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Genelde kışın giderim. Yağmur yağarken güneş açar, gökkuşağını görebilirsiniz. İskeledeki balık lokantalarına, favorim Klizman’a yakındır. Tanju Okan’ın ruhunun hâlâ burada yaşadığını hissetmek ayrı bir duygudur. (Standart oda fiyatı 197 TL. urlaperahotel.com)

Dalyan Plaza Hotel
Çeşme

Dalyan’a girmeden, ‘kocakarı plajı’ denilen bölgeye nazır bir otel... Geçmişte komşumuzdu. Zaman zaman biz ve misafirlerimiz otelde kalmıştık. Harika bir İtalyan restoranı vardır. Dalyan’a giren tekneleri, yatları izlemek keyiftir...
(Standart oda fiyatı 136 TL. Tel: 0232 724 80 90)

Hilton İzmir Hotel
Sadece odalarından görebilen muaazam İzmir manzarası bile bu oteli benim için özel yapmaya yeterli. Hele de teras barında canlı müzik ve İzmir manzarası eşliğinde İzmir akşamüstleri, gün batımı...
(Standart oda fiyatı 315 TL. Tel: 0232 497 60 60)

RESTORANLAR

Gemi Restoran
Güzelbahçe’de bir balık hali, arkasında restoranlar vardır. Halden balığınızı alır, kıyıdaki restoranlarda pişirtip, meze eşliğinde afiyetle yersiniz. Balık, kalamar, midyeyi balıkçıdan aldığınız için de porsiyon yerine kiloyla almanın gözünüzü doyurması zaten ayrı bir tatmin. Ben Klizman’da Gemi Restoran’ı tercih ediyorum.

Yasa Restoran
Balıkesir

İzmir-İstanbul karayolunda seyahat edenlerin fast food tarzı lezzet durağıdır. Susurluk tostu ve ayranının en iyisini yaparlar. İçinden akan Mihaliç peyniriyle o basit tost, hayatımın önemli lezzetleri arasına girmiştir.
(www.yasa.com.tr)

False