Burak sahnede

LİGİN ilk yarısı öyle veya böyle bitti.

Haberin Devamı

Daha ne olduğunu anlayamadan ikinci yarı başladı. Yaşanan süreç ne tat bıraktı ne de tuz. Bu huzursuz ortamda yer Trabzon, stat Avni Aker... Sahada iki takım var. Birisi ilk yarıda hayal kırığı yaşatan Trabzonspor, diğeri ise ligin flaş ekibi Manisasspor. Manisa karşısında ilk yarıda ki Trabzonspor biraz tutuk. Seyircisi önünde bir türlü ısıramıyor. Halil ve Burak çok hareketli ve istekli. Zaten gol de bu ikiliden geldi.

Atamayana atarlar

Maçın devre arasına avantajlı girmek çok önemliydi Trabzonspor için. Ve bordo mavililer bunu başardı. Başardı diyorum çünkü, Orduspor maçını saymasak oynadığı hemen hemen tüm maçlar sıkıntılı geçti.
Çoğu maçta ikinci golü bir türlü bulamayıp ya berabere kalıyor ya da güç bela kazanıyordu bordo mavili takım. Gelenek bozulmadı.
Yine “eski tas eski hamam”. Trabzonspor kendisini rahatlatacak ikinci golü bulmayı bırak bir de bunun üstüne kalesinde gol gördü. Manisaspor ise istediği gibi çalıp oynamaya başladı. Öne geçecek pozisyonları da buldu ama Tolga’yı geçemedi. ‘Atamayana atarlar’ diye bir deyim vardır. Dün akşamda öyle oldu. Manisaspor pozisyonları cömertçe harcadı, Burak affetmedi. Ölüp ölüp dirildiği maçta Trabzonspor’a hayat öpücüğü verdi.

Haberin Devamı

Volkan ısınamadı

Bir parantez Volkan’a açmak istiyorum. Geldiği günden bu yana Trabzonspor’a ısınamadı. Bir türlü beklentileri karşılayamadı. Dün akşam öyle bir fırsat yakaladı ki, topun dışarı atılması daha zor. Herhalde Volkan zoru seviyor. 25. dakikada neredeyse penaltıdan daha net pozisyonu gol yapsa belki de her şey normale dönecekti ama olmadı.
Bir de on numara futbol oynuyormuş gibi 10 numarayı giyen Adrian var. Yani olsa da olur, olmasa da... Yokluğu hiçbir şey kaybettirmez.

Yazarın Tüm Yazıları