GeriSeyahat Böyle Beatles aşkı görülmesi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Böyle Beatles aşkı görülmesi

Böyle Beatles aşkı görülmesi

Onları her hafta en az bir kere görmek onun en büyük alışkanlığı. Hiç üşenmeden her hafta sonu trene atlayıp küçük kardeşi Philip ile birlikte Londra’ya gidiyor. O bu ziyaretler sırasında yaşadıkları için “hayatımın en unutulmaz ve rüyalarımın gerçek olduğu anlar” olarak belirtiyor.

BEATLES ÜYELERİNİN EVLERİNE GİDİP ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFLAR

Beatles’ın fanatik hayranı olan Sue Baker henüz 15 yaşındayken Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr ve George Harrison’ı takip ederek evlerini buldu. Ve Baker hayranı olduğu grubun üyelerinin evlerini 2 sene boyunca her hafta sonu ziyaret etti. Kapı eşiğinden de olsa onlara merhaba deyip kendi evine geri döndü. Her gittiğinde fotoğraf çekmeden de dönmedi. Onlara ait her şeyi fotoğraflamak onun için çok önemliydi.

Böyle Beatles aşkı görülmesi
Böyle Beatles aşkı görülmesi
Böyle Beatles aşkı görülmesi
 

Yıllarca bir kutu içerisinde tavan arasında saklayan Baker Şimdi 59 yaşında bir babaanne ve 1965 - 1967 yıllarına ait bu resimleri satışa çıkarıyor.

Baker o zamanları ve fotoğrafların anılarını anlatırken gözleri doluyor ve o günleri şöyle anlatıyor; “Beatles’ın milyonlarca hayranı vardı ve aralarından belki de en şanslı olanı bendim. Elimdeki bu fotoğraf arşivimle de paha biçilemez değere sahip olduğumun farkındayım. O zamanları anımsadığımda özellikle Lenon’un evinin onlarca etrafında güvenlik görevlileri vardı. Onları aşmak oldukça güç oldu. Ama hepsi her hafta beni kapılarının önünde beni gördüklerinde hiç bıkmadan “hoşgeldin” demeyi esirgemediler”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

False