Zonguldak Merkez Belediyesi hangi partide? Zonguldak Merkez Belediye Başkanı kimdir? 2019 Merkez yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Zonguldak Merkez Belediyesi hangi partide Zonguldak Merkez Belediye Başkanı kimdir 2019 Merkez yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2024 13:46

Zonguldak Merkez Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Merkez yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Zonguldak Merkez Belediyesi hangi partide? Merkez Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Zonguldak Merkez Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Merkez Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Merkez yerel seçim sonuçları 2019

ZONGULDAK MERKEZ BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Zonguldak Merkez için 60.763 oy kullanıldı. AK Parti Başkan adayı Ömer Selim Alan %42.51 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Merkez Belediyesi AK Parti tarafından yönetiliyor.

ZONGULDAK MERKEZ BELEDİYE BAŞKANI ÖMER SELİM ALAN KİMDİR?

24 Aralık 1979’da Zonguldak’ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Zonguldak TED Koleji’nde tamamladı. Lisans eğitimini Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlayan Dr. Ömer Selim ALAN, ayrıca Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümü’nden mezun oldu. Meslek hayatına Zonguldak Kızılay Kan Merkezi’nde başladı. Kan Bankacılığı ve Transfüzyon, İşyeri Hekimliği, Aile Hekimliği ve Turizm Hekimliği gibi birçok belge ve sertifikanın sahibi olan Dr. Ömer Selim ALAN, sivil toplum kuruluşlarında üstlendiği görevler ve üyelikler ile de öne çıkmaktadır.24 Aralık 1979’da Zonguldak’ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Zonguldak TED Koleji’nde tamamladı. Lisans eğitimini Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlayan Dr. Ömer Selim ALAN, ayrıca Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümü’nden mezun oldu. Meslek hayatına Zonguldak Kızılay Kan Merkezi’nde başladı. Kan Bankacılığı ve Transfüzyon, İşyeri Hekimliği, Aile Hekimliği ve Turizm Hekimliği gibi birçok belge ve sertifikanın sahibi olan Dr. Ömer Selim ALAN, sivil toplum kuruluşlarında üstlendiği görevler ve üyelikler ile de öne çıkmaktadır.

Haberin Devamı

2006-2008 yılları arasında TED Zonguldak Şube Başkanlığı görevini sürdüren Dr. ALAN’ın, Türk Tabipler Birliği üyeliği ve Türk Hokey Federasyonu Sağlık Kurulu üyeliği bulunmaktadır. Siyasi hayatına 2012 yılında AK Parti Zonguldak İl Yönetimine girerek adım atan Dr. Ömer Selim ALAN, altı yıl boyunca AK Parti Zonguldak Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Evli ve iki çocuğu bulunan Dr. Ömer Selim ALAN, ileri derecede İngilizce bilmektedir. Dr. Ömer Selim ALAN, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde halkın teveccühü ile Zonguldak Belediye Başkanı olmuştur.