Yusuf Meydan kimdir, nereli? Hain saldırıda 9 yaşındaki kızı Ecrin ile birlikte hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Yusuf Meydan kimdir, nereli Hain saldırıda 9 yaşındaki kızı Ecrin ile birlikte hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2022 09:57

İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden isimler arasında yer alan Yusuf Meydan ve kızı Ecrin, pek çok kişiyi yasa boğdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın bir çalışanı olan Yusuf Meydan, Adana'dan İstanbul'a bir yakınına kız isteme merasimi için gitmişti. Patlayan bombaların hedefi olan Yusuf Meydan ve Ecrin Meydan, olay yerinde hayatını kaybetti. Peki, Yusuf Meydan kimdir, nereli, kaç yaşındaydı? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Yusuf Meydan, 1988 yılında Elazığ'ın Palu ilçesinde dünyaya gelmiştir. Adana'da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde görevli olarak çalışan Yusuf Meydan'ın 2013 doğumlu kızı Ecrin de aynı patlamada hayatını kaybetti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık da, bakanlık çalışanı olan Yusuf Meydan için acısını şu sözlerle ifade etti;

"Yüreğimiz İstanbul'daki hain saldırıdan gelen acı haberle yandı. Çalışma arkadaşımız Yusuf Meydan ve kızı Ecrin'i kaybettik. Ailesinin, yakınlarının ve çalışma arkadaşlarımızın başı sağ olsun."

"Bir baba ve kızının hayatını kaybetmesine neden olan bu kalleş saldırıyı lanetliyorum. Devlet olarak tüm imkanlarımızla hayatını kaybeden kardeşlerimizin ailelerinin ve yaralılarımızın yanındayız. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya hiçbir şer odağının gücü yetmeyecek."