Twitter çöktü mü? (14 Şubat) Twitter’da sorun mu var, neden yavaş?

Güncelleme Tarihi:

Twitter çöktü mü (14 Şubat) Twitter’da sorun mu var, neden yavaş
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2023 08:10

Twitter çöktü mü? sorusunun cevabı 14 Şubat’ın ilk saatlerinde kullanıcıların gündeminde yer alıyor. Dünyanın en fazla kullanılan sosyal medya uygulamalarının başında gelen Twitter’a anlık olarak erişim sağlamayan kullanıcılar, güncel sorun ve problemleri arama motoru üzerinden sorguluyor. İnstagram’da ağ bağlantısı problemi, akış yenileyememe gibi anlık sorunlar ortaya çıkabiliyor. Twitter üzerinden kullanıcılar, günün en çok entry girilen isimlerine, dünya ve ülke gündemine ulaşabilir. Peki Twitter çöktü mü, sorun mu var? İşte, 14 Şubat son gelişmeler…

Haberin Devamı

Twitter’da sorun mu var? Twitter kullanıcıların “tweet” olarak adlandırılan mesajları yayınladığı ve birbirleriyle etkileşim halinde olduğu bir sosyal ağ hizmetidir. Kullanıcılar, takip ettikleri isimlerin paylaşımlarını uygulama üzerinden görüntüleyebilirken aynı zamanda cevap ve paylaşım yapabilirler. Twitter’da yaşanan sorunlar, kullanıcılar tarafından anlık olarak raporlanır. Erişim problemlerinin birçoğu uygulamanın güncel olmaması ve ağ bağlantısı sorunlarından kaynaklanabilir. Peki Twitter çöktü mü, neden yavaş? İşte, 14 Şubat Twitter’da son durum…

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ?

Dünyanın en fazla kullanılan sosyal medya platformu Twitter’da galobal raporlamalar doğrultusunda bir sorun olmadığı bildiriliyor. 

Uygulamaya giriş yapmak isteyen kullanıcılar, telefonlarının mobil marketlerinden uygulamanın güncel olup olmadığını kontrol etmesi gerekmektedir.

Haberin Devamı

Twitter’da 14 Şubat tarihinde global anlamda bir sorun raporlanmadı. Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandığında açıklamalar eklenecektir.