SSK-SGK prim gün sayısı sorgulama işlemleri

Güncelleme Tarihi:

SSK-SGK prim gün sayısı sorgulama işlemleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2015 11:19

SGK hizmet dökümü sorgulama işlemlerinin tamamını online olarak yapabilirsiniz. SGK prim gün sorgulama işlemini internet üzerinden takip edebilirsiniz. SGK- SSK borç sorgulama işlemleri nasıl yapılır?

Haberin Devamı

SGK hizmet dökümü sorgulama işlemlerinin tamamını internet üzerinden yapabilirsiniz. SKK gün sorgulama ile sigortanıza ait prim gün sayısını online takip ediniz. E-devlet sistemi üzerinden SSK prim sorgulama ve hizmet dökümü alınabilmektedir. SSK sorgulaması ile;

-Şimdiye kadar ödenmiş SSK prim gün sayınızı,
-Primlerinizin kaç gün üzerinden yatırıldığını,
-Primlerin hangi rakamdan yattığını öğrenebilirsiniz.

SGK-SSK PRİM GÜN SAYISI SORGULAMA

Gerekli kimlik bilgilerinizi ve T.C. numaranızı kullanarak www.sgk.gov.tr adresinden şifresiz olarak SGK gün sorgulama işlemini yapabilirsiniz.

E-devlet sistemini kullanabilmeniz için e-devlet şifresine ihtiyacınız olacaktır. SSK gün sorgulama sayesinde şimdiye kadarki ödenmiş SSK prim gün sayınızı, primlerinizin kaç gün üzerinden ve hangi rakamdan yattığını öğrenebilirsiniz. Bu sayede emeklilik hesaplamalarınız için doğru bilgiler kullanmış olursunuz.

SSK-SGK prim gün sayısı sorgulama işlemleri



E-DEVLET ŞİFRESİ NASIL ALINIR?

Üzerinde T.C. Kimlik Numaranızın bulunduğu nüfus cüzdanınızla PTT şubelerine giderek şifrenizi alabilirsiniz. 2 TL karşılığı E-Devlet şifresine sahip olabilirsiniz. Eğer ki şifreyi unutup yeni şifre almak için başvurursanız yine belli bir miktar ücret ödemeniz gerekecektir.

Haberin Devamı

E-DEVLET ÜZERİNDEN SGK-SSK GÜN SORGULAMA

SGK – SSK PRİM GÜNÜ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

- Yukarıdaki linke tıklayınız.
- Açılan sayfada sizden kimlik doğrulama işlemi yapmanız istenecektir.
- Kimlik doğrulama işleminizi TC kimlik numaranız ve şifreniz ile yaptıktan sonra sorgula butonuna tıklayarak sigorta dökümünüzü alabilirsiniz.

 

Haberle ilgili daha fazlası: