RUHİ ÇENET KİMDİR? | Fenomen Ruhi Çenet'in YouTube kanalı çalındı mı, hack'lendi mi? Açıklama geldi: Geri alacağız!

Güncelleme Tarihi:

RUHİ ÇENET KİMDİR | Fenomen Ruhi Çenetin YouTube kanalı çalındı mı, hacklendi mi Açıklama geldi: Geri alacağız
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2024 03:29

Fenomen Ruhi Çenet YouTube kanalının çalınmasıyla büyük şok yaşadı. Ruhi Çenet'in YouTube kanalı çalındı mı, hack'lendi mi? Yaklaşık 9 milyon aboneye ulaşan ve belgesel çekimlerinin yer aldığı Ruhi Çenet Youtube kanalına girenler merak içerisinde bu sorunun cevabını araştırıyor. Ayrıca Twitter (X) gibi sosyal platformlarda Ruhi Çenet isminin gündem olduğunu görenler ise "Ruhi Çenet kimdir?" ve "Ruhi Çenet neden gündem oldu?" sorularına cevap arıyor. Peki, Ruhi Çenet kimdir? Ruhi Çenet YouTube kanalı hack'lendi mi, çalındı mı? İşte konuyla ilgili Çenet'ten gelen ilk açıklama ve Ruhi Çenet'in biyografisiyle ilgili detaylar...

Haberin Devamı

Çektiği belgesellerle tanınan ünlü YouTuber Ruhi Çenet bayramın ilk gününde sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına girdi. Çektiği belgeselleri yayınladığı ve yaklaşık 9 milyona yakın abonesinin bulunduğu YouTube kanalına giren takipçileri ise gördükleri manzara karşısında hayrete düştü. Peki, Ruhi Çenet kimdir? Ruhi Çenet'in YouTube kanalı çalındı mı? İşte konuyla ilgili Çenet'ten gelen ilk açıklama..

RUHİ ÇENET KANALI ÇALINDI MI, HACK'LENDİ Mİ?

Genellikle belgesel çekimlerinin yer aldığı Ruhi Çenet YouTube kanalı çalındı. Çenet'in tüm videoları kaldırıldı ve hacker'lar kanal üzerinden canlı yayına başladı. X hesabından açıklama yapan Ruhi Çenet "Yakında kanalımızı geri alacağız, merak etmeyin." dedi.

RUHİ ÇENET KİMDİR

?Ruhi Çenet, 20 Ekim 1990'da Aydın'da doğdu. Çocukluğunu Manisa ve Bandırma'da geçirdi. Üniversite eğitimini 2007'de gittiği Hindistan'da tamamlayıp 2011 yılında tekrar Türkiye'ye geldi. 

Haberin Devamı

Türkiye'ye geldikten sonra, "Ruhi Çenet Videoları" adıyla 19 Eylül 2012'de açtığı kanal aracılığıyla YouTube platformu için video içerikleri üretmeye başladı.  Ağustos 2019 tarihinde Cansu Gizem Çenet ile evlendi.

Çenet, 2022 Ocak ayı itibarıyla; İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca, İspanyolca ve Portekizce dillerinde de yayın yapmaktadır. Sümeyra adında kendisi gibi YouTuber bir kardeşi vardır.

Haberle ilgili daha fazlası: