Real Madrid - Barca maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? | canlı izle

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid - Barca maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak | canlı izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2015 12:19

Real Madrid - Barcelona maçı saat kaçta ve hangi kanalda olacak? Dünya'nın en iyi derbisi olarak gösterilen Real Madrid-Barcelona maçı hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak? Dev maçta Messi oynayacak mı?

Haberin Devamı

Real Madrid - Barcelona maçı saat kaçta ve hangi kanalda olacak? Dünya'nın en iyi derbisi olarak gösterilen Real Madrid - Barcelona maçı hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak? La Liga'nın 12.Haftasın'da oynanacak El Clasico için gözler iki takıma da dikilmiş durumda.

Messi'nin sakatlığında Neymar-Suarez ikilisinin harikalar yarattığı Barcelona, Rafael Benitez yönetiminde sergilediği futbol tartışma konusu olan Real Madrid deplasmanına konuk olacak. Peki, Real Madrid Barcelona maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak izlenecek?

Real Madrid - Barca maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak | canlı izle


DEV MAÇ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Maç: Real Madrid - Barcelona

Tarih: 21 Kasım Cumartesi

Stad: Santiago Bernabeu

Saat: 19.15

Kanal: Lig TV

Haberin Devamı

Real Madrid - Barca maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak | canlı izle


MESSI VE RAKITIC MAÇTA OYNAYACAK MI?

En son 26 Eylül'de Las Palmas'a karşı forma giyen ve yaklaşık 2 aydır sakatlıktan çıkmak için tedavi gören Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'nin El Clasico'da forma giyme ihtimali yükseldi.

45 gün önce oynanan Las Palmas maçında sakatlanan Barcelona'nın süper yıldızı Lionel Messi, o günden sonra ilk kez bugün topla çalışmalara başladı.

Barcelona Kulübü, geçen hafta sonundan bu yana takımla çalıştığı iddia edilen Messi'nin antrenmandan fotoğraflarını yayınladı ve Arjantinli futbolcunun tam olarak iyileştiği doğrulandı.

Öte yandan Barcelona'da sakatlığı sona eren Hırvat orta saha oyuncusu Ivan Rakitic de takımla antrenmanlara başladı.

EL CLASİCO'YU REKOR SAYIDA KİŞİ İZLEYECEK

İspanya'daki 1. ve 2. lig takımlarının bağlı olduğu Profesyonel Futbol Ligi (LFP) kurumunun başkanı Javier Tebas, La Liga'nın 12. haftasında 21 Kasım Pazar günü oynanacak El Clasico'yu, 500 ila 600 milyon kişinin televizyonlardan izleyeceğini bildirdi.

Tebas, Real Madrid ve Barcelona arasında oynanacak maçı, AS gazetesine değerlendirdi. Orta vadede bazı La Liga maçlarının yurt dışında oynanması için çalışma yaptıklarını kaydeden Tebas, İspanya futbolunun uluslararası marka değerinde kilit bir maç olduğu için El Clasico'nun asla ülke dışına çıkmayacağını belirtti.

Haberin Devamı

Geride kalan sezon oynanan Real Madrid Barcelona maçında Santiago Bernabeu tribünlerinde Katalonya, Barcelona ve Lionel Messi aleyhine yapılan kötü tezahüratların bu maçta olmayacağını savunan Tebas, El Clasico'nun hakemleriyle ilgili ortaya atılan iddiaların ise "saçmalık" olduğunu vurguladı.

Javier Tebas, Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'den, Lionel Messi'nin de Barcelona'dan ayrılacağına ilişkin her sezon en az iki kez basında iddialar çıktığını anlatarak, "Cristiano ve Messi'nin La Liga'dan gitmesi, Katalonya'nın bağımsız olması gibi imkansız bir şey" ifadesini kullandı.
Tebas, El Clasico için 3-3'lük skor tahmini yaptı.

DERBİ ÖNCESİ BARCELONA VE REAL MADRİD

Haberin Devamı

Barcelona derbi öncesinde İspanya La Liga sadece 2 yenilgi aldı ve 11 maçta 9 kez kazanarak 27 puan toplamayı başardı.
Messi’nin yokluğunda Barça’da Neymar ve Luis Suarez fırtınası esti. Güney Amerikalı yıldızlardan Luis Suarez 10 maçta 9 kez ağları sarsarken üstüne 3 asist de yaptı. Brezilyalı Neymar ise 10 maçta 11 gol ve 3 asistlik performansı ile rüştünü ispatladı.
Rafael Benitez yönetiminde İspanya La Liga’nın tozunu atan son şampiyon Real Madrid ise bu sezon sadece 1 yenilgi aldı ve Katalanlar’ın arkasından 2. sırada kendisine yer buldu.
İki takım arasında Real Madrid’in evi Santiago Bernabeu’de oynanan son 5 maçta 3 kez Real Madrid kazanırken 1 kez de Barcelona sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.