Rafadan Tayfa Hayrimatör ne zaman çıkacak? TRT Çocuk çizgi filmi Rafadan Tayfa sinemalarda

Güncelleme Tarihi:

Rafadan Tayfa Hayrimatör ne zaman çıkacak TRT Çocuk çizgi filmi Rafadan Tayfa sinemalarda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2023 13:49

Rafadan Tayfa Hayrimatör ile sinema perdesine merhaba diyecek. TRT ortak yapımı “Rafadan Tayfa: Hayrimatör” filmi vizyona girmek için gün sayıyor. Sevilen kahramanlar Hayri, Kamil, Akın, Sevim, Hale ve Mert'in geçmişin ve geleceğin tam ortasında "dev" bir maceraya hazırlanmalarını konu alan film, 2023 yılı içerisinde minik izleyicilerle buluşacak. Peki, Rafadan Tayfa Hayrimatör ne zaman çıkacak? İşte, o detaylar

Haberin Devamı

TRT Çocuk’un sevilen çizgi filmlerinden Rafadan Tayfa’nın dördüncü filmi “Rafadan Tayfa: Hayrimatör” minik izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor. TRT ortak yapımı filmin vizyona gireceği haberini sosyal medya hesabından paylaşan TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, şu ifadeleri kullandı:

"RAFADAN TAYFA HAYRİMATÖR 29 ARALIK'TA SİNEMALARDA"

“Büyük küçük herkesin TRT Çocuk'ta severek izlediği Rafadan Tayfa, beyaz perde için bir kez daha gün sayıyor. Hayri ve dostlarının yeni hikâyesinde birbirinden güzel sürprizler sizi bekliyor. TRT ortak yapımı ‘Rafadan Tayfa: Hayrimatör’ 29 Aralık'ta sinemalarda!”

Rafadan Tayfa’nın son macerasını aktaracak olan filmin yönetmenliğini serinin diğer üç filmini de yönetmiş olan İsmail Fidan üstleniyor. Fidan aynı zamanda filmin müziklerine de imza attı. Yapımın senaryosunu ise Arzu Yurtseven kaleme aldı.

Haberin Devamı

Filmin konusu:

Uzaya çıkan en genç insan olarak oldukça popüler olan Hayri'nin "Yüzyılın İcadı" olarak tanıttığı ve mühendislik harikası olarak tasarladığı "Hayrimatör", Zobi'nin de desteğiyle çalıştırılır; ancak bu kez de kötüler devreye girecektir. İcadın kötülerin ele geçirmesi halinde, tüm dünya büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalacaktır. Hayri, Kamil, Akın, Sevim, Hale ve Mert'i bu kez hiç olmadığı kadar zorlu bir görev beklemektedir.

TRT ortak yapımı “Rafadan Tayfa: Hayrimatör”, 29 Aralık’ta sinemalarda.

Haberle ilgili daha fazlası: