Nopain öldü mü, kimdir? S2G oyuncusu Nopain için ilk açıklama geldi

Güncelleme Tarihi:

Nopain öldü mü, kimdir S2G oyuncusu Nopain için ilk açıklama geldi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2023 17:44

Espor takımı S2G, Nopain adıyla bilinen Yiğit Devirgen'ın vefat haberini kamuoyuna duyurdu. PUBG oyuncusu olan Nopain, S2G takımı ile turnuvalara katılıyordu. Nopain'in ölüm haberini duyuran S2G takımı, başsağlığı diledi. İşte, S2G'nin Nopain hakkında yapmış olduğu vefat açıklaması ve Nopain lakaplı Yiğit Devirgen hakkında biyografi bilgileri

Haberin Devamı

Nopain adıyla da bilinen Yiğit Devirgen'in vefatı, oyunseverler tarafından üzüntüyle karşılandı. Oyun içi yetenekleri ile PUBG tutkunlarının yakından tanıdığı Nopain, 17 Kasım tarihinde hayatını kaybetti. 

NOPAİN NEDEN ÖLDÜ?

Nopain lakaplı Yiğit Devirgen'in vefat nedeni motosiklet kazası olarak açıklandı. 

NOPAİN KİMDİR?

Muğla Ortaca'da dünyaya gelen Nopain lakaplı Yiğit Devirgen, 2006 yılında dünyaya geldi. Ailesi fırıncılık yapan Yiğit Devirgen, oyunlarla olan bağlılığı dolayısıyla kendisini bu alanda geliştirerek Espor alanına girdi. S2G takımına giren Yiğit Devirgen, uzun zamandır Nopain adı ile takımın PUBG alanında boy gösteriyordu.

MOTOSİKLETİNİ 1,5 AY ÖNCE ALMIŞTI

Nopain, motosikletini 29 Eylül tarihinde Muğla Ortaca'da bir bayiden satın almış ve kullanmaya başlamıştı. 

Haberin Devamı

S2G'DEN AÇIKLAMA

Nopain'in takımı S2G, vefat haberini şu sözlerle duyurdu;

"Ekibimizin Nopain adıyla da bilinen değerli üyesi Yiğit Devirgen'in vefatını büyük bir üzütüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine de sabır ve başsağlığı diliyoruz."