Mehmet Ali Özkan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan hayatı ve biyografisi

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Ali Özkan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan hayatı ve biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2023 11:59

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Atama kararları kapsamında 57 il valiliğine yeni isimler atandı. Ataması yapılan valiler arasında Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan da yer alıyor. Mehmet Ali Özkan Tunceli Valiliği'nden, Yozgat Valiliği'ne atandı. Peki, Mehmet Ali Özkan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan hayatı ve biyografisi

Haberin Devamı

Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi’ne göre; 57 il valiliğine yeni isimler atandı. Karar kapsamında Mehmet Ali Özkan Yozgat Valiliği'ne atandı. Mehmet Ali Özkan'ın hayatı bölgede yaşayan halk tarafından merak konusu oldu. Peki, Mehmet Ali Özkan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan hayatı ve yer aldığı görevler...

MEHMET ALİ ÖZKAN KİMDİR?

1973 yılında Ankara Güdül’de doğmuştur. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümü mezunu olan Mehmet Ali ÖZKAN, 1999 yılında kaymakamlık sınavını kazanarak, Gümüşhane Kaymakam Adayı, Afyon- İhsaniye ve Denizli- Beyağaç'ta Kaymakam Vekili olarak görev yapmıştır. İçişleri Bakanlığı yurtdışı eğitim stajı çerçevesinde bir yıla yakın süreyle İngiltere’de kalmıştır. Daha sonra sırasıyla Afyon-Başmakçı, Van-Gürpınar ,Konya-Hadim, Düzce-Gölyaka, Artvin-Hopa ve Bitlis -Tatvan İlçelerinde Kaymakamlık görevini yapmıştır. Ayrıca 07 Eylül 2017 - 31 Mart 2019 tarihleri arasında Bitlis İli Yolalan Belediye Başkan Vekilliği görevinde bulunmuştur.

Haberin Devamı

09.06.2020 tarih ve 2020/274 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Tunceli Valiliğine atanmıştır. Arzu ÖZKAN Hanımefendi ile evli olup, iki kız çocuğu babasıdır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Atama kararları kapsamında Mehmet Ali Özkan Yozgat Valiliği'ne atandı.