Kaderimin Yazıldığı Gün 47. yeni bölüm fragmanı izle

Güncelleme Tarihi:

Kaderimin Yazıldığı Gün 47. yeni bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2015 10:07

Kaderimin Yazıldığı Gün'ün yeni bölüm fragmanı yayında. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin yeni bölümü dopdolu geliyor. Dizi severleri yeni bölümde büyük süprizler bekliyor. İşte yeni bölüm fragman ve detayları...

Haberin Devamı

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde heyecan dorukta. Bu hafta yayınlanacak olan 47. bölümün fragmanı yayınlandı. İşte 47. bölüm fragman ve detayları...

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 47. BÖLÜM DETAYLARI

Defne tutuklanıyor!
Kahraman, Defne’nin yaptıklarını nihayet yüzüne vurur ve adalete teslim eder. Defne’nin artık kaçacak yeri yoktur. Ancak bu arada Kahraman öğrenecekleri karşısında yıkılacaktır. Nazlı’nın ölümünde de Defne’nin payı olduğunu duyan Elif ise perişandır.

Elif'in gelen tehlikeden haberi yok
Bu arada Soner’in Toprak ve Elif’e olan ilgisi giderek artmaktadır. Basit bir ortaklıkla Soner’in aralarına katılması giderek tehlikeli bir hal almaktadır. Ne yazık ki Elif’in bu tehlikeden haberi yoktur.

Artık suçlu cezasını çekecek!
Ameliyat başarılı geçmiş, Ziya düzelmiştir, artık konuşabilmektedir. Onun da tıpkı Kahraman gibi soracağı hesaplar vardır. Artık suçlu cezasını çekecektir. Ailede sırrı olan herkes için hesap günü gelmiştir.. Kıymet büyük bir felaketle karşı karşıya kalacaktır. Ama pes etmez. Ne var ki hırsla alacağı bir karar hayatlarını alt üst etmeye yetecektir.

Haberin Devamı

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 47. BÖLÜM FRAGMANLARI

Kaderimin Yazıldığı Gün 47. Bölüm 1. Fragmanı

Kaderimin Yazıldığı Gün 47. Bölüm 2. Fragmanı

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 46. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kahraman sonunda telefonu bulmuştur. Ve içindekilerin Defne’yle ilgili olduğundan emindir. Duyacaklarından da bir o kadar korkmaktadır. Ne yazık ki telefonun içindeki bilgiler yok olma tehlikesiyle karşı karşıyadır.

Defne için kabus dolu günler başladı!

Defne’nin yanında Kahraman’ın olduğunu sanan Elif’inse dünyası bir kez daha yıkılmıştır. Bu kabus çok sürmeyecektir. Elif’in tek yapması gereken şey Kahraman’a güvenmektir. Öte yandan Soner de hiç kolay bir patron değildir. Elif kabus bitti diye düşünürken, hayatının tekrar sarsılacağının henüz farkına varmamıştır.

Selim büyük bir kumar oynar ve Melek’e yardım eder.Ne olursa olsun onu saklayacak, peşindeki adamlardan koruyacaktır. Ama başka bir tehdidin varlığını unutmuştur ne yazık ki.

Haberin Devamı

Saadet ve Yakup kardeş olduklarını söyleyemedi

Maksut, Yakup’un bu kadar yakın olmasından giderek rahatsız olmaya başlamıştır. Saadet ve Yakup söyleyemez kardeş olduklarını. Ama her sır gibi bu da ortaya çıkmaya mahkumdur.

Doktorların da olumlu karar vermesiyle, Ziya’nın ameliyatı öne alınır. Bu, Defne için kabus demektir. Ziya iyileşirse konuşacaktır çünkü. Ne yapıp edip bundan kurtulması gerekmektedir. Ne var ki Kahraman’ın da Defne’nin peşini bırakmaya niyeti yoktur.