Elektrikler ne zaman gelecek? 8 Ekim Cumartesi İstanbul elektrik kesintisi olan ilçeler

Güncelleme Tarihi:

Elektrikler ne zaman gelecek 8 Ekim Cumartesi İstanbul elektrik kesintisi olan ilçeler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2022 09:36

Elektrik ne zaman gelecek sorusu, 7 Ekim Cumartesi günü pek çok vatandaş tarafından araştırılmaya başlandı. Kesinti yapılan ilçeler BEDAŞ ve AYEDAŞ'ın resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. Vatandaşlar, arıza ve planlı bakım çalışmaları nedeniyle yaşanan kesintinin ne zaman son bulacağını sorguluyor. Peki Elektrikler ne zaman gelecek? İşte İstanbul elektrik kesintisi hakkında detaylı bilgiler...

Haberin Devamı

Elektrik ne zaman gelecek sorusu, bugün bölgelerinde elektrik kesintisi yaşayan vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. BEDAŞ ve AYEDAŞ kesinti listesinde yer alan ilçelerde elektrikleri ne zaman geleceği konusunda bilgi edinmek isteyen vatandaşlar buna göre hareket edecek. Peki 8 Ekim Cumartesi günü BEDAŞ ve AYEDAŞ elektrik kesintisi kapsamında olan ilçelerde elektrikler ne zaman gelecek? İşte konuyla ilgili bazı bilgiler...

İstanbul'da belli bölgelerde planlı elektrik kesintileri yapılıyor. Elektrik dağıtım firmaları BEDAŞ ve AYEDAŞ, elektirik kesintilerini resmi internet siteleri üzerinden duyuruyor.

8 Ekim 2022 tarihinde Elektrik Kesintisi planlanan ilçeler şu şekilde: Adalar, Ataşehir, Arnavutköy, Avcılar, Bakırköy, Beylikdüzü, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Gaziosmanpaşa, Eyüpsultan, Güngören, Beyoğlu, Silivri, Bağcılar, Başakşehir, Beşiktaş, Esenyurt, Bahçelievler, Gaziosmanpaşa, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Şile, Sultanbeyli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar.

BEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA

Haberin Devamı

İstanbul Avrupa Yakası'nda elektirik kesintileri ve arıza ile ilgili çalışmaları BEDAŞ yürütmektedir. Önceden planlanan elektrik kesintileri BEDAŞ internet sitesinden sorgulanabiliyor.

BEDAŞ elektrik kesintisi sorgulama ekranı için tıklayınız

AYEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA

Anadolu Yakası elektrik kesinti ve arıza ile ilgili durumlarla AYEDAŞ ilgilenmektedir. İstanbul Anadolu Yakası'nda planlanan elektirik kesintileri AYEDAŞ internet sitesinden sorgulanabiliyor.

AYEDAŞ elektrik kesintisi sorgulama ekranı için tıklayınız