AÇIKLANDI! ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI: 26 Aralık Pazartesi Çılgın sayısal loto sonuç sorgulama ekranı

Güncelleme Tarihi:

AÇIKLANDI ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI: 26 Aralık Pazartesi Çılgın sayısal loto sonuç sorgulama ekranı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2022 21:44

Çılgın Sayısal Loto 26 Aralık Pazartesi günü sonuçları açıklandı. Çılgın Sayısal Loto haftanın üç günü çekiliyor. Milli Piyango çekiliş takvimine göre haftanın ilk çekilişi bugün saat 21.30’da gerçekleştirilecek. Şans oyunu tutkunları, çılgın sayısal lotoya yoğun ilgi gösterdi. Çılgın Sayısal Loto’da bu hafta devreden büyük ikramiye 75.169.902 TL oldu. Peki Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? İşte, Çılgın sayısal loto çekiliş sonucu sorgulama ekranı

Haberin Devamı

Çılgın sayısal loto her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günü çekiliyor. 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturan şans oyunu tutkunları en az 2 en fazla ise 6 sayı bilmesi durumunda ikramiye kazanıyor. 26 Aralık Çılgın Sayısal Loto çekilişi için nefesler tutulmuş durumda. Devreden büyük ikramiyenin tutarının yüksek olması sebebiyle, oyun seveler çekilişe yoğun ilgi gösteriyor. Çekiliş sonrasında sonuçlar Milli Piyango’nun resmi internet sayfasından sorgulanabilecek. Sonuç ekranında kazandıran numaralara ulaşılabilir. Peki 26 Aralık Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? İşte, son durum…

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI

Çılgın Sayısal Loto çekilişi, 26 Aralık Pazartesi günü saat 21.30’da başladı. Kazandıran numaralar ise şu şekilde;

Haberin Devamı

4 - 11 - 23 - 33 - 71 - 89 Joker: 54 Süperstar: 63

1 ile 90’a kadar olan sayılardan en az 2 bilen ile en fazla 6 adet sayıyı bilen ikramiye kazanmaya hak kazanacak. 

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyundur. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Çılgın Sayısal Loto’da isteğe bağlı olarak oynanabilen Süper Star özelliği bulunmaktadır. Süper Star oynamak için 6 sayıya ilave olarak Süper Star için de ayrı bir 90 sayı içinden en az bir sayı işaretlenmesi gerekir. Süper Star’ı oynamak için aynı zamanda Sayısal Loto’yu da oynamak mecburidir.

Çılgın Sayısal oynamak için, www.millipiyangoonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon doldurabilirsin. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden Çılgın Sayısal Loto kuponunu oluşturarak, oyun oynayabilirsin.

Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) ve farklı bir küre içerisindeki 90 numara içinden 1 Süper Star numarası çekilir.