Beşiktaş Skenderbeu maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (canlı izle)

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Skenderbeu maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda (canlı izle)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2015 10:42

UEFA Avrupa Ligi Beşiktaş Skenderbeu maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda canlı olarak izlenecek? H grubu 5. hafta maçı'nda Arnavut ekibi Skenderbeu ile karşılaşacak olan Beşiktaş kritik bir mücadeleye çıkacak.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi 5. hafta mücadelesinde Beşiktaş Skenderbeu ekibi ile 26 Kasım Perşembe Günü karşılaşacak. Lokomotiv Moskova ile sahasında 1-1 berabere kalan siyah-beyazlı ekip bu maçı kazandığı taktirde büyük bir avantaj ele geçirecek.

Beşiktaş Skenderbeu maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda (canlı izle)
BEŞİKTAŞ SKENDERBEU MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

Maç: Beşiktaş - Skenderbeu

Tarih: 26 Kasım Perşembe 

Stad: Atatürk Olimpiyat Stadyumu

Saat: 20.00

Kanal: Tivibu Spor

SKENDERBEU, LİGİNDE KAYBETTİ

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki rakiplerinden Skenderbeu, Arnavutluk Süper Ligi'nin 11. haftasında Kukesi'ye 2-1 yenildi.

Ev sahibi Kukesi’ye galibiyeti getiren golleri 24. ve 54. dakikalarda Mateus Lima Cruz kaydetti. Skenderbeu’nun tek golü ise 75. dakikada Peter Olayinka’dan geldi.

Haberin Devamı

Ligde 11. hafta sonunda 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgisi bulunan Skenderbeu, namağlup lider Partizani’nin 4 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.

UEFA Avrupa Ligi’nin 5. haftasındaki Beşiktaş-Skenderbeu karşılaşması, 26 Kasım Perşembe günü saat 20.00’de İstanbul’da oynanacak.

BEŞİKTAŞ SKENDERBEU MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. haftasında Skenderbeu ile 26 Kasım saat 20.00’da Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaşacak.

BEŞİKTAŞ SKENDERBEU MAÇI BİLET FİYATLARI

Batı Tribün VIP : 150TL
Batı Tribün : 75TL
Doğu Tribün : 50TL
Kuzey Tribün : 25TL
Güney Tribün : 25TL

 

Haberle ilgili daha fazlası: