Veli Efendi Hipodromu'na şok baskın

Güncelleme Tarihi:

Veli Efendi Hipodromuna şok baskın
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2009 07:42

Veli Efendi Hipodromu'nu didik didik arayan polis, 4 kişiyi gözaltına aldı. Gece geç saatte yapılan baskında 1 adet ruhsatsız silah bulundu.

Haberin Devamı

Veli Efendi Hipodromu'na gelen çok sayıda polis ekibi, yarış atlarının bulunduğu alanlarda arama yaptı. Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı tüm ekipler, TEM Şube ve Narkotik Şube'ye bağlı ekipler dün akşam saat 23:00 sıralarında Hipodrom'a gelerek arama yaptı. Asayiş Sube Müdürlüğü'ne bağlı Yunus Timleri ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, hipodrom çevresinde güvenlik önlemi alırken, diğer ekipler yarış atlarının bulunduğu ahırlar ve seyislerin yatakhanelerine girerek arama yaptı.

Ellerinde fenerlerle, seyislerin ve atların kaldığı bölümlere giren onlarca polis memuru, yaklaşık iki saat hipodromu didik didik aradı. Yapılan aramalarda ruhsatsız silahı olan bir kişi ve çeşitli suçlardan aranması olan 3 kişi gözaltına alındı. Yetkililer çok sayıda vatandaşın gelerek yarış izlediği hipodromda, yasa dışı herhangi bir ortamın oluşmaması için çalışmaların devam edeceğini belirtirken, hipodrom çalışanlarının ise karşılarında onlarca polisi gördüklerinde şaşkınlıklarını gizleyemedikleri görüldü.

Haberin Devamı

Arama çalışmaları sırasında hipodromda çalıştıklarını belirten ve içeri girmek isteyen vatandaşlar da kimlik kontrolünden geçirildi. Bu kontroller sırasında çeşitli suçlardan polis tarafından arandığı belirlenen 3 kişi gözaltına alındı. Kaldığı odada ruhsatsız silah bulunduran bir kişi de polis ekiplerince gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!