‘Unutmamaya yemin ediyoruz’

Güncelleme Tarihi:

‘Unutmamaya yemin ediyoruz’
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2024 14:02

Londra’da, Enfield Belediyesi tarafından Edmonton’da yer alan Pymmes Park’ta 6 Şubat depremlerinde Türkiye ve Suriye’de hayatını kaybedenleri anmak amacıyla bir tören düzenlendi.

Haberin Devamı

Enfield Belediye Başkanı Suna Hurman ve Enfield Belediye Lider Yardımcısı Ergin Erbil ve çok sayıda katılımcının yer aldığı anma etkinliğinde, depremlerde hayatını kaybedenlerin anısına parka altı adet kiraz ağacı dikildi. Belediye Başkanı Suna Hurman, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bugün hâlâ depremin acılarını yaşamaya devam eden, bunalmış, üzgün ve yorgun insanların yanında olduğumuzu bir kere daha belirtmek istiyoruz. Bugün sadece can kayıplarını değil, aynı zamanda hayatta kalanları da hatırlıyor ve onların acılarını paylaşıyoruz. Yaraların iyileşmesi zaman alacak biliyoruz ama biz onları hiç unutmayacak, unutturmayacağız.”

‘Unutmamaya yemin ediyoruz’

Enfield Belediye Başkanı Suna Hurman

Haberin Devamı

‘HER ZAMAN DİMDİK DURSUN’
Londra’da yaşayan Türk toplumunun felaketin ilk gününden itibaren depremzedelerin yardımına koşmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Enfield Belediyesi Lideri Ergin Erbil ise “Kalplerimiz kayıpların ağırlığıyla ağırlaşmış durumda. Bu parkın sessizliğinde, yaprakların hışırtısı ve rüzgârın fısıltısı arasında kayıpları kalbimizde yaşatıyoruz. Bu ağaçlar, yaşamın dayanıklılığının bir kanıtı ve değer verdiğimiz kişilerin ruhuna bir övgü olarak her zaman dimdik dursun. Zaman geçse de yaralar iyileşse de onları asla unutmamaya yemin ediyoruz” diye konuştu.

‘Unutmamaya yemin ediyoruz’

Enfield Belediyesi Lideri Ergin Erbil
‘Unutmamaya yemin ediyoruz’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!