Türk menajerin boksörü rakibini yerle bir etti

Güncelleme Tarihi:

Türk menajerin boksörü rakibini yerle bir etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2022 21:05

Denis Gemici Serrano’ya ait ‘Ringstars Menecment’ adına ringe çıkan süper yetenek Uwel Hernandez, Venezuella’lı Gusmyr Pertomo’ya ilk rauntta havlu attırarak rakiplerine korku salmaya devam etti.

Haberin Devamı

Denis Gemici Serrano’ya ait ‘Ringstars Menecment’ adına ringe çıkan süper yetenek Uwel Hernandez, Venezuella’lı Gusmyr Pertomo’ya ilk rauntta havlu attırarak rakiplerine korku salmaya devam etti. Karşılaşmanın başlamasıyla birlikte rakibinin vücuduna seri kombinasyon yumruklarla çalışan Hernandez, henüz ilk rauntta yere yıktı. Ardından ayağa kalkan rakibe yeniden hücüm eden Hernandez’in sert yumrukları karşısında yere yığılan rakibi köşesindeki antrenörü havlu atarak kurtardı.

Türk menajerin boksörü rakibini yerle bir etti
Bu sonuçla karşılaşmayı Teknik Nakavt ile kazanan sporcunun menajeri Denis Gemici Serrano, rakip Gusmyr Pertomo, geçmişte uzun yıllar WBA’nın dünya sıralamasında ilk onda yer aldığını belirterek, ‘Uwel, disiplinli ve savaşçı bir dövüşçü. Bugüne kadar süper orta sıklette çıktığı 15 profesyonel maçın 14’ünü kazanmış olan başaralı bir boksör. Muhammd Ali, Mike Tyson ve Fırat Arslan gibi dünya devlerinin şampiyonluklar yaşadığı WBA’nın sıralamasında 14’düncü olarak yer alıyor. Uwel Hernandez, bir yıl içinde dünya şampiyonluk maçına çıkmaya hak kazanacak olan başarılı bir boksör. Hedefimiz kendisini dünya şampiyonu olarak görmektir ve bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor’ şeklinde konuştu. ‘Ringstars Menecment’in basın danışmanlığını yapan Vedat Alyaz kulüp olarak Türk profesyonel boks tarihinin ilk ve tek dünya şampiyonu olan Fırat Arslan, gibi altı sporcunun daha menajerliğini sürdürmekteyiz ki, bu sporcuların hepsi önüne geleni yıkıp geçiyorlar’ dedi.

BAKMADAN GEÇME!