Türk bayrağını görünce ağlamaya başladı

Güncelleme Tarihi:

Türk bayrağını görünce ağlamaya başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2023 17:07

Norveç’ten Nevşehir’e yıllık izne giden ailenin çocuğu Hüseyin Temel (9), Kapıkule Sınır Kapısı’nda dalgalanan Türk bayrağını görünce gözyaşlarına hâkim olamadı. Çocuğun o anları, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haberin Devamı

 

TEMEL ailesi, 17 Haziran’da yıllık izinlerinde Norveç’ten Nevşehir’e gitmek üzere yola çıktı. Aile, bir süre sonra Kapıkule Sınır Kapısı’na ulaştı. Bu sırada 9 yaşındaki Hüseyin Temel, Kapıkule Sınır Kapısı’nda dalgalanan Türk bayrağını görünce sevinçten ağladı. Temel’in duygu dolu anları ise ailesi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, kısa süre içinde binlerce kez izlendi.

‘BAYRAĞIMI VE ÜLKEMİ ÇOK SEVİYORUM’
Duygu dolu anlarını anlatan Hüseyin Temel, “Tatil için ailemle birlikte Türkiye’ye gidiyorduk. Bulgaristan sınırına geldiğimizde Türk bayrağını gördüm. O an çok duygulandım. Gözlerim doldu. Bayrağımı ve ülkemi çok seviyorum. Büyüyünce asker ya da polis olacağım” dedi. Baba Ömer Temel, “Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin kasabasına geldik. Tatilimizin 5 haftalık bölümünü burada geçirdik” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!