‘Terapi Londra’ açılıyor

Güncelleme Tarihi:

‘Terapi Londra’ açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2023 10:09

Başkent Londra, yeni bir terapi merkezine ev sahipliği yapıyor. Modern yaşamın getirdiği stres ve yoğunluğa karşı bir sığınak olma amacıyla kurulan ‘Terapi Londra’nın resmi açılışı 16 Eylül’de saat 14.00’te Lordship Lane’de gerçekleştirecek. Açılışa Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş ve yerel yöneticiler de katılacak.

Haberin Devamı

TERAPİ Londra; bireysel terapi, grup terapi, aile danışmanlığı, çocuk ve genç danışmanlığı gibi geniş bir hizmet yelpazesi sunmanın yanı sıra, ergoterapi, özel eğitim ve otizm konusunda da özel destek sağlıyor. Yüksek standartlarda eğitim almış deneyimli uzmanlar, misafirlerine kişiye özel yaklaşımla hizmet verecek. Mayıs ayından bu yana hizmet veren Terapi Londra, kurucuları uzman psikolog ve CBT Terapisti Baran Karabulut, uzman psikolog ve Akredite EMDR Avrupa Terapisti Gökçe Ünal Demirci ve Psikolog ve Gottman Çift Terapisi Uygulayıcısı Melike Barış’ın öncülüğünde, yetişkin, çift ve çocuklara kaliteli ruh sağlığı hizmeti sunmayı amaçlıyor.

‘Terapi Londra’ açılıyor
DÖRT BİR YANDAN UZMAN GELECEK
Terapi Londra, sakin ve huzur dolu bir ortam olarak tasarlandı. Hem modern hem de konforlu bir tasarım anlayışıyla hazırlanan mekân, danışanların kendilerini güvende ve rahat hissetmelerini sağlamayı hedefliyor. Kadrosunu büyütmeyi amaçlayan Terapi Londra, ilerleyen tarihlerde psikiyatrik danışma ve beslenme danışmanlığı alanlarında da hizmet verecek. Terapi Londra, uluslararası alanda tanınmış birçok uzmana ev sahipliği yapacak. Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından gelen uzmanlar, danışanlara en etkili terapi yöntemleri ile destek olacak.
* Uzman Psikolog ve CBT Terapisti Baran Karabulut
* Uzman Psikolog ve Akredite EMDR Avrupa Terapisti Gökçe Ünal Demirci
* Psikolog ve Gottman Çift Terapisi Uygulayıcısı Melike Barış
* Çocuk Gelişim Uzmanı Sevinç Karabulut
* Ergoterapist Öykü Su Unay
* Uzman Psikolog Ecem Öztuna Sarı
* Uzman Psikolog Hatice Şahin
Bu uzmanlar, geniş bir yelpazede sorunlar için hizmet sunuyor; başta anksiyete, depresyon, bağlanma sorunları, aile ve çift çatışmaları olmak üzere birçok konuda destek sağlıyor. Ayrıca, Terapi Londra; Bağımlılık Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapisi, Oyun Terapisi ve daha birçok terapi yönelimi ile hizmet sunmaktadır.

Haberin Devamı

Açılış tarihi:16 Eylül Cumartesi
Saat: 14.00
Adres: 419 Lordship Ln, London N17 6AG
TERAPİ Londra hakkında daha fazla bilgi ve detaylı program için www.terapilondra.com adresini ziyaret edilebilir.

BAKMADAN GEÇME!