Saldırıda yaralanan Türk genci yaşam savaşı veriyor

Güncelleme Tarihi:

Saldırıda yaralanan Türk genci yaşam savaşı veriyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2023 10:42

Londra’nın kuzeyindeki Enfield’e bağlı Ponders End semtinde silahlı saldırıya uğrayan 26 yaşında Türkiye kökenli genç, hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Londra’da Metropolitan Polis Teşkilatı, görgü tanıklarının ya da olayla ilgili bilgi sahibi olanların kendileriyle temasa geçmesini istedi.

Haberin Devamı

OLAY, 7 Ocak Cuma günü saat 14.30 sıralarında yaşandı. 26 yaşındaki Türkiye kökenli genç, Enfield’e bağlı Ponders End semtinde kimliği belirsiz iki kişi tarafından silahlı saldırıda ağır yaralandı. Genç hastanede yaşam savaşı verirken, silahlı saldırıyı araştıran ekibin başı kıdemli dedektif Gemma Alger, şunları söyledi: “Kurban, Derby Road’da bir evin girişinde park halindeki özel araçta arkadaşlarıyla otururken, iki zanlının ateş açtıklarına ve koşarak olay yerinden uzaklaştıklarını düşünüyoruz. Sokaklarda güpegündüz düzenlenen bu pervasız şiddet eyleminin, yerel toplumu dehşete düşürdüğünü biliyorum. Biz de aynı duyguyu paylaşıyoruz ve sorumluların kimliğini tespit edip adalete teslim etmek için çalışıyoruz. Çoğu zaman olduğu gibi bu saldırıya uzanan olaylar zincirini çözmemiz de bölgede yaşayanların yardımıyla olur. Şimdiden insanlardan bilgi aldık ama daha fazla bilgi sahibi olanların bizimle temas etmesi önemli.”
Olayla ilgili henüz gözaltına alınan kimsenin olmadığını belirten Başkomiser Bardetti ise “Suçluların parmaklıkların ardına atılmasında, polisin ve toplumun birlikte çalışması çok önemli. Elinizde bilgi varsa ve paylaşmaktan kaygılanıyorsanız, bu anlaşılır bir şey. Bize tamamen kimliğinizi saklayarak da bilgi verebilirsiniz ve verdiğiniz değerli bilgiler sayesinde sorumlulara ulaşabiliriz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!