Medipol Sağlık Grubu Londra’da da kapılarını açıyor

Güncelleme Tarihi:

Medipol Sağlık Grubu Londra’da da kapılarını açıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2023 13:53

350 kişiden oluşan uluslararası ekibiyle tercümanlık, transfer ve konaklama süreçlerini organize eden Medipol’ün Londra Temsilcilik Ofisi 26 Temmuz Çarşamba günü Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş’ın katılımlarıyla resmi açılış törenini gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

İNGİLTERE’de özellikle Kovid-19 sonrası meydana gelen hastalıklar konusunda Ulusal Sağlık Servisi (NHS) ile hasta ilişkisinde büyük sorunlar yaşandığı gözleniyor. Bu bakımdan Asya ve Orta Doğu’da alternatif bir sağlık sistemi yaratan Türkiyeli sağlık kuruluşları, başta Avrupa ve İngiltere olmak üzere dünyada açılmaya devam ediyor. Medipol Global markasıyla dünyanın birçok ülkesinde faaliyet gösteren temsilcilik ofisleriyle ülkesi dışında sağlık hizmeti almak isteyen hastaların ihtiyaçları karşılanıyor. Bu bağlamda Türkiye’nin en büyük özel üniversite hastanesi olan Medipol Mega Üniversite Hastanesi ve İstanbul’daki 9 hastanesiyle Türkiye’de sağlık sektörünün önde gelen kuruluşu Medipol Sağlık Grubu’nun Londra temsilcilik ofisi hizmete giriyor.

Medipol Sağlık Grubu Londra’da da kapılarını açıyor

Medipol Sağlık Grubu Londra’da da kapılarını açıyor

Medipol Sağlık Grubu Londra’da da kapılarını açıyor

Medipol Sağlık Grubu Londra’da da kapılarını açıyor
‘350 KİŞİLİK ULUSLARARASI EKİP’
26 Temmuz Çarşamba günü Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş’ın katılımlarıyla resmi açılış töreni gerçekleştirilecek olan Medipol Londra temsilciliği ofisiyle ilgili yapılan açıklamada, “Tüm dünyayı etkileyen Kovid-19 sonrası sağlık sistemlerinde oluşan çözüm arayışları sürüyor. Bu çözüm arayışına büyük katkı sunan, Medipol Sağlık Grubu bu kez Londra’nın Islington bölgesinde Essex Road üzerinde kapılarını açıyor. Medipol Sağlık Grubu, Türkiyeli gurbetçiler başta olmak, İngiltere’de yaşayan Türki devletler topluluğuna, Balkanlılar ve Asyalılara sağlık hizmet vermeye hazırlanıyor” ifadeleri yer aldı. İstanbul’da 810 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük özel üniversite hastanesi olan Medipol Mega Üniversite Hastanesi bünyesinde barındırdığı, Diş Hastanesi, Onkoloji Hastanesi, Genel Hastane, Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi ile yurt dışından gelen hastalara sağlık hizmeti sunuyor. 350 kişiden oluşan uluslararası ekibi ile tercümanlık, transfer ve konaklama süreçlerini organize eden Medipol, sağlık hizmetinin yanı sıra yan hizmetleri ile de hastalarının tedavi süreçlerini en konforlu şekilde geçirmelerini sağlıyor. Yurt dışında 18 temsilcilik ofisi ile hizmet veren Medipol Sağlık Grubu, uluslararası hastaların tedavi taleplerinin yanında, tıbbi ikinci görüş ve online muayene hizmetlerinin sunulmasına da destek oluyor.

BAKMADAN GEÇME!