Kıbrıslı Türkler bu festivali bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Kıbrıslı Türkler bu festivali bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2023 11:01

Londra’da ilki 2017 yılında düzenlenen ve pandemi nedeniyle son iki yıldır çevrim içi gerçekleştirilen Kıbrıs Türk Kültür Festivali, 2 Temmuz Pazar günü Enfield’de gerçekleşecek.

Haberin Devamı

6. Kıbrıs Türk Kültür Festivali’nde, sürpriz sanatçıların katılımıyla, geleneksel yemeklerle, el sanatları sergisiyle, folklor gösterileriyle, milli, dini ve kültürel değerlerimizi yerli ve yabancı misafirlerimizle buluşturarak unutulmaz anılar yaşatmayı hedefliyor. Festivalde ünlü isimlerin sahne alacağı birçok etkinlik var. Işın Karaca, Eylem, Ali Babutsa, Gazi Set, Memze, Hatıralar, Fadıl Topaloğlu ve diğer sanatçılar festivalde sahne alacaklar. Ayrıca Mid Summer Ball etkinliği kapsamında DJ Ramsey, Havva, DJ Eren, Tony Perry ve daha birçok değerli Türk ve yabancı DJ, İngilizce ve Türkçe müziklerle gençlere eşsiz bir müzik ziyafeti sunacaklar.

Kıbrıslı Türkler bu festivali bekliyor
FESTİVİALDE NELER VAR?
Festival ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, “2023’te halkımızla, iş adamlarımızla yeniden buluşarak büyük bir festival gerçekleştirmek üzere çalışmalarımıza son hızıyla devam ediyoruz. Gelirimizin bir kısmı İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi ile el ele çalışan, geleceğin liderlerini, çocuklarımızı yetiştiren üye Türk Dili ve Kültürü Okulları’na ve Türkiye’de depremden zarar gören halkımıza kullanılacak. Festivalde neler var diye merak ediyorsanız, klasik otomobillerin sergileneceği bir bölüm bulunacak. Ayrıca çocuklu aileler için hazırlanan lunapark, oyun alanları, eşek binme alanı, uçak gösterileri, Türk Dili ve Kültürü Okulları folklör ve dans gösterileri, el emeği Lefkara işlerinden şeftali kebabına kadar birçok etkinlik ve lezzet sizi bekliyor. Ayrıca festivalde düzenlenecek çekilişte birbirinden sürpriz hediyelerin yanı sıra iki kişilik THY gidiş-dönüş uçak biletiyle birlikte Kıbrıs tatili gibi ödüller de talihlilerini sevindirecek” denildi.
Kıbrıslı Türkler bu festivali bekliyor

BAKMADAN GEÇME!