'Kaybetmek hiçbir zaman güzel değil'

Güncelleme Tarihi:

Kaybetmek hiçbir zaman güzel değil
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2016 12:48

Çarşamba akşamı oynanan Şampiyonlar ligi maçlarında İspanyol takımları Alman takımlarını yendi. Arda Turan'ın gol attığı maçta Barcelona Mönchengladbach'ı 2-1, Atletico Madrid de Bayern Münih'i 1-0 ile geçti. Carlo Ancelotti ile 8'de 8 yapan Bayern Münih ise bu sezon ilk yenilgisini aldı ve grupta 3 puanda kaldı. D Grubu'nun 3. haftasında Atletico Madrid deplasmanda Rostov ile karşılaşacakken, Bayern Münih ise evinde PSV'yi konuk edecek.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR Ligi'nde Çarşamba akşamı iki İspanyol takımı da Alman temsilcilerini yenmeyi başardı. Barcelona deplasmanda Arda Turan'ın da gol attığı maçta Mönchengladbach'ı 2-1 ile geçti. Almanya şampiyonu Bayern Münih ise Atletico Madrid'e İspanya'da boyun eğdi. Atletico Madrid bir penaltı kaçırdığı karşılaşmayı 1-0 kazandı. Teknik Direktör Carlo Ancelotti Bayern Münih ile ilk kez maç kaybetti. Bayern Münih'te teknik direktör Carlo Ancelotti maç sonunda kısa bir değerlendirme yaptı.

Kaybetmek hiçbir zaman güzel değil

Tecrübeli teknik adam ''Kaybetmek hiçbir zaman güzel değil. Oyunun kontrolü bizdeydi ama yeterince mücadele etmedik. Çok top kaybettik ve çok yavaş oynadık. Atletico ise çok hızlıydı. Bizim açımızdan iyi bir maç olmadı. Bu maçı iyi bir analiz edip, önümüzdeki maçlara odaklanacağız'' ifadelerini kullandı.
Atletico Madrid'e 1-0 kaybeden Bayern Münih Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda 3 puanla ikinci sırada yer alıyor.
ARDA TURAN GİRDİ GOLÜNÜ ATTI
Barcelona Mönchengladbach karşısında 34. dakikada 1-0 yenik duruma düştü. İlk yarı da bu skorla kapandı. 59. dakikada maça giren Arda Turan, 65. dakikada Barcelona'a eşitliği sağlayan golü attı. 74. dakikada defans futbolcusu Pique Barceylona'yı 2-1 öne geçirdi. Maçta bu skorla sona erdi. Barcelona iki maç sonunda C Grubu'nda altı puanla liderliğini sürdürdü. Aynı grupta Celtic ile oynayan Manchester City 3-3 berabere kaldığı maçtan bir puan çıkardı. Grupta ikinci sırada bulunuyor.

 

 

BAKMADAN GEÇME!