‘Her zaman kalbimizde yaşayacak’

Güncelleme Tarihi:

‘Her zaman kalbimizde yaşayacak’
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2023 10:02

Perşembe gecesi Enfield’de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 25 yaşındaki Elbistanlı Ali Bekişoğlu için cenaze töreni düzenlendi.

Haberin Devamı

OLAY, perşembe gece yarısı saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Bekişoğlu yönetimindeki otomobil, Londra’ya bağlı Enfield sınırları içerisindeki A10 otoyolu bir minibüse çarptı. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen Bekişoğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Minibüsün şoförü kazadan yaralı kurtulurken, Londra Metropolitan Polis Teşkilatı’nın ciddi kazalar araştırma birimi soruşturma başlattı ve görgü tanıklarının kendileriyle temasa geçmesini istedi. Musa ve Ayşe çiftinin üç çocuğundan biri olan Ali Bekişoğlu için İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi’nde (İAKM- Cemevi) dün akşam cenaze töreni düzenlendi. Törene, İAKM-Cemevi başkanı İbrahim Has, geçen dönem başkanlardan Filiz Koç, Hüseyin Üzüm, eczacı Ali Gül Özbek, Alxas Community Centre geçmiş dönem başkanlarından Kazım Kılıç da katıldı.

‘Her zaman kalbimizde yaşayacak’

‘Her zaman kalbimizde yaşayacak’
YARIN DEFNEDİLECEK
Törende konuşan inanç kurulu görevlisi Şaziye Boybeyi, “Ne yazık ki, canımız bir trafik kazası nedeniyle aramızdan erkan yaşta ayrıldı. Ali canımız, her zaman kalbimizde yaşayacak. Kendisi bedenen aramızda olmasa bile kalben bizimledir” dedi. Akabinde, Bekişoğlu için ‘helallik’ istedi. ‘Helallik’ verilmesi üzerine Hakk’a uğurlama erkanı tamamlanmış oldu. Acılı aile ve yakınları cemevi salonu çıkışında taziyeleri kabul etti. Merhumun yarın Elbistan’ın Yoğunsöğüt köyüne bağlı Karakuyu mezrasında toprağa verilecek.

BAKMADAN GEÇME!