‘Efsaneler Maçı’na Hürriyet’ten 24 bilet

Güncelleme Tarihi:

‘Efsaneler Maçı’na Hürriyet’ten 24 bilet
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2018 11:38

Türk ve Alman futbolunun efsane isimleri, 3 Haziran’da Almanya’da düzenlenecek ‘Efsaneler Maçı’nda karşı karşıya gelecek. Hürriyet, bu maç için 12 şanslı okuruna bilet hediye edecek.

Haberin Devamı

TÜRK Hava Yolları ve Alman Lufthansa’nın ortak kuruluşu olarak yaklaşık 30 yıldır Türkiye ve Almanya’yı birbirine bağlayan SunExpress’in ana sponsorluğunda düzenlenecek dostluk maçı,
3 Haziran 2018’de Wiesbaden Brita-Arena’da SunExpress Efsaneler Maçı’ ismiyle yapılacak.
Teknik direktörlüğünü Otto Rehhagel’in üstlendiği Fredi Bobic, Mario Basler, Lothar Matheus, Stephan Blöcher ve David Odonkor gibi yıldız isimlerin yer aldığı Alman ekip, sahada Hamit Altıntop, Rüştü Reçber, Bülent Korkmaz, Erdal Keser ve Hakan Ünsal gibi Türk futbolunun efsane isimleriyle karşı karşıya gelecek.

SPORTS 1 CANLI YAYINLAYACAK
Bu çok özel dostluk maçını izlemek isteyenler, karşılamanın biletlerini www.adticket.de adresinden ya da SV Wehen Wiesbaden gişelerinden satın alabilecek. Efsaneler maçını Alman Sport1 kanalı da canlı yayınlanacak.

Haberin Devamı

‘Efsaneler Maçı’na Hürriyet’ten 24 bilet

Â

‘Efsaneler Maçı’na Hürriyet’ten 24 bilet

HÜRRİYET’TEN HEDİYE MAÇ BİLETİ
Hürriyet de bu efsane karşılaşma için 12 şanslı okuruna 24 maç bileti hediye edecek. Çekiliş sonucunda 2 Hürriyet okuru 2’şer kişilik VIP bilet, 10 okur 2’şer kişilik normal tribün bileti kazanacak. Çekilişe katılmak için kelimesi@hurriyet.de adresine ‘SunExpress Efsaneler Karşılaşması bilet çekilişine katılmak istiyorum’ yazarak, adınızı ve telefon numaranızı eklemeniz yeterli. Bilet kazanan talihli okurlarımız gazetemizde ilan edilecek.

BAKMADAN GEÇME!