Atatürk kupası kuraları çekildi

Güncelleme Tarihi:

Atatürk kupası kuraları çekildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2008 15:24

Atatürk Kupasına Hannover bölgesi kuraları çekildi. 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda düzenlenecek turnuvaya 8 takım katılacak. Kulüp yetkilileri yapıkları çağrıyla 1 Mayıs’ta Hannover’deki tüm Türk ve Almanları turnuvaya destek vermeye davet ettiler.

Haberin Devamı

Türkiye Berlin Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Atatürk Kupası’nın Hannover bölgesi kuraları çekildi. 8 takımın katıldığı turnuvada takımlar 2 grupta mücadele edecek. 1 Mayıs Perşembe günü oynanacak maçlarda birinci gelen takım Hannover’i Kuzey Almanya finallerinde temsil edecek.

Kulüpler arasında dostluğu pekiştirmek, gençlere Atatürk sevgisi ile spor alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen Atatürk Kupası’nın Hannover bölgesi kuraları Başkonsolosluk binasında çekildi. Kuraya turnuvaya katılan 8 takımın idarecileri katıldı. Yapılan kura çekilişi sonunda Yurdumspor Lerhte, TSV Braunschweig, Türkgücü Hildesheim ile Vahdetspor 1. grupta, Riddegshausen Braunschweig, Damlagençspor, Ayyıldızspor ile Türkspor Wunstorf 2. grupta yer aldı.

Alman Futbol Federasyonu kurallarının geçerli olacağı turnuva Vahdetspor’un sahası olan TUS Vinhorst’ta düzenlenecek. Turnuva1 Mayıs Perşembe günü saat 12.00’de başlayacak. Turnuvada 1. olan takım Kuzey Almanya finallerine katılacak.

Haberin Devamı

Turnuvaya katılacak takımların yöneticileri yaptıkları çağrıyla Türk ve Almanları maçlara davet ettiler. Atatürk adına düzenlenen turnuvanın coşkulu ve heyecanlı geçmesini istediklerini söyleyen idareciler, “1 Mayıs’ta Hannover’daki tüm Türkleri ve Alman dostlarını turnuvanın düzenleneceği sahaya bekliyoruz. Atatürk Kupası’nı en iyi düzenleyen ve bunu şölen haline getiren bölge olmak istiyoruz. Biz orada sadece turnuva düzenlemeyeceğiz şölen düzenleyeceğiz” dediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!