Alanyaspor'lu Emre Akbaba memleketini ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Alanyasporlu Emre Akbaba memleketini ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2017 17:21

Alanyaspor'lu Emre Akbaba memleketini ziyaret etti

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ (Bitlis), (DHA)- ALANYASPOR’un genç golcüsü Emre Akbaba memleketi Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve Adilcevaz Belediyespor’u ziyaret etti.
Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Emre’nin Adilcevaz’a gelmesinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Emre kardeşimizin sayesinde bütün Adilcevazlıların takımı değişti sanırım. Hepimiz Alanyasporlu olduk. Her maçını heyecanla izliyoruz.
Milli Takıma çağrılman göğsümüzü kabarttı. İnşallah hem Alanyaspor’da hem de Milli Takımda çok önemli başarılara imza atarsın. Seni Milli Takımda görmek bizimde en büyük hayalimizdir. Aday Kadroya çağrılınca bizde en az senin kadar mutlu olduk. Sizi baba ocağı Adilcevaz’da görmek bizleri mutlu etti. İlçemizde her yıl plaj futbolu müsabakaları düzenleniyor. Bu sene 150 öğrencimize futbol kursları düzenledik. İnşallah ilçemizdeki yetenekleri sizin gibi büyük kulüplerde görmek istiyoruz” dedi
Alanyaspor’un genç golcüsü Emre Akbaba ise; “Alanyaspor’un süper ligde başarısı için ter dökeceğim. Ciddi teklifler olmasına rağmen Alanyaspor’da kalmayı tercih ettim. Süperlig’de önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Her Türk futbolcunun olduğu gibi benimde ilk hedefim Milli Takımda top koşturmaktır. Adilcevaz bizim baba ocağımız. Van gölü kıyısında Süphan Dağı eteklerinde serin ve huzurlu bir ilçe. Aslında Adilcevaz doğal bir kamp alanı. Adilcevaz’ın sadece tarihle, turizmle değil futbolla da anılması gerekir. Göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!