Türk erkeği tabularını yıkıyor!

Güncelleme Tarihi:

Türk erkeği tabularını yıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2011 10:10

Renkli ve parlak taşlı saatler Türk erkeğini de fethetti.

Haberin Devamı

Erkekler için saat sadece zamanı gösteren bir aksesuar olmaktan çok daha öteye geçti. 1–2 yıl öncesine kadar hiçbir Türk erkeğinin kolunda göremeyeceğiniz beyaz, renkli ve taşlı saat modelleri 2012 modasının sinyallerini veriyor. Bu durum akıllara şu soruyu getiriyor. “Taş fırın Türk erkeğinin aksesuar tercihleri değişiyor mu?”

Erkeklerin tercih ettikleri saat; markası, rengi ve kalitesi ile aynı zamanda onların hayat tarzlarını da yansıtır. Örneğin büyük kasalı maskülen saatler erkekler için gücü, kendine güveni ve kararlılığı simgeliyor. Daha klasik ve iş zamanı, yani gömlek ve takım elbiseyle kullandıkları saatler daha klasik ve İsviçre hatları olan saatler oluyor.

Hem spor, hem şık, hem de 24 saat takılabilecek modeller için çoğunlukla çelik bilezikli saatler tercih ediliyor. Ancak 2011 saat modasına damgasını vuran ve tüm dünyada hızla yayılan renkli saat modası Türk erkeklerinin de fikirlerini değiştirmiyor değil. Her renk kıyafete uygun rengârenk saatler takmaya başlayan Türk erkeğinin bu konudaki önyargılarından vazgeçtiği görülüyor.

Haberin Devamı

www.ice-watch.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!