GeriAlışveriş Temizliğin ustası Vileda kirlerin önüne geçiyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Temizliğin ustası Vileda kirlerin önüne geçiyor!

Temizliğin ustası Vileda kirlerin önüne geçiyor!

Vileda Magical, evlerin temiz kalma süresini olabildiğince uzatıyor.

Hayatı kolaylaştıran yeniliklerin ustası Vileda, Vileda Magical ile yüzeylerde kirlerin oluşumunun önüne geçerek evlerin temiz kalma süresini olabildiğince uzatıyor. Böylece hanımlar temizliğe daha az zaman harcıyor, hayatını yaşıyor.

Yeni Vileda Magical, su kaydırma özelliğine sahip sprey ve süper mikrofiber bezden oluşan Magical Sistem ile ev temizliğinde devrim yaratıyor. Sistem, su tutmayan sihirli yüzeyler yaratıyor, evler daha uzun süre temiz kalıyor. Pencere, ayna, fayans gibi yüzeylerde su lekelerine karşı günlerce üstün koruma ve mükemmel sonuç ortaya koyuyor.

Suyun içerisindeki kireç ve kir, yüzeylerde damlacıkların ve izlerin oluşmasına neden oluyor. Yüzeye Süper Mikrofiber Bezi ile yayılan magical sıvı; suyun yüzeylerden akıp gitmesini sağlıyor, yüzeyde kirlerin ve su lekelerinin oluşmasını engelliyor, böylece kir, kireç ve su lekesi ile savaşıyor. Vileda Magical, kireç lekelerine karşı duşa kabinlerde, su lekelerine karşı armatürlerde, buhara karşı aynalarda ve yağmur lekelerine karşı camlarda gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor.

Vileda Magical, özel üretilen süper mikrofiber bezi ile önemli bir farkını ortaya koyuyor. İnsanın saç telinden 100 kat daha ince olan ve incelik konusunda pazarda rakip tanımayan Süper Mikrofiber Bez, bileşimi sayesinde Vileda Magical Sprey’in yüzeylere en etkili şekilde dağılmasını sağlıyor. Süper mikrofiber lifler, yüzeydeki Magical Sprey’i emmeden dağıtarak, spreyin etkisini tamamlıyor.

False