GeriAlışveriş Tek dokunuşta makyajınızdan kurtulun
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Tek dokunuşta makyajınızdan kurtulun

Tek dokunuşta makyajınızdan kurtulun

Kullanım süresince kurumuyor ve etkisini kaybetmiyor.

Uni Care Eye Disc göz makyajı temizleme diskleri, göz makyajınızı zahmetsizce temizleyerek, kusursuz bakım sağlıyor. Yoğun göz makyajlarında bile etkili olan Uni Care Eye Disc, göz çevresinin nemlenmesine ve canlılık kazanmasına da yardımcı oluyor.

Tek dokunuşta makyajınızdan kurtulun

Doğru makyaj yapmak kadar doğru ürünler ile yapılan cilt temizliği de kadınlar için büyük önem taşıyor. Makyajın en yoğun yapıldığı göz çevresinin temizliği ise şüphesiz her kadın için zahmetli bir iş olarak görülüyor. Bu noktada ise Uni Care Eye Disc göz makyajı temizleme diskleri kadınların yardımına koşuyor. Göz çevresini tahriş etmeden kolayca temizleyen Uni Care Eye Disc, makyaj kalıntısı bırakmıyor. Üstelik en yoğun göz makyajlarında bile tek dokunuşta kusursuz temizlik sağlıyor.

Tek dokunuşta makyajınızdan kurtulun

Pamuk ve losyon kullanımını tek bir üründe birleştirerek kadınlara pratik kullanım sunan Uni Care Eye Disc göz makyajı temizleme diskleri, yeşil çaylı ve kayısı yağlı çeşitleriyle satışa sunuluyor. İçeriğindeki özel formülü ile göz çevresini ve kirpikleri besleyerek canlılık kazandıran Uni Care Eye Disc, gün içinde oluşan yorgunluk belirtilerinin giderilmesine de yardımcı oluyor. Ayrıca özel kutusu ile kullanım süresince kurumuyor ve etkisini kaybetmiyor.

*Uni Care Eye Disc’in fiyatı: 10,90 TL. Bir kutu Uni Care Eye Disc’in içerisinde 80 adet disk bulunuyor.

False