Sütaş Tatlımmm Buluşması

Güncelleme Tarihi:

Sütaş Tatlımmm Buluşması
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2011 09:10

Etkinlikten akıllarda kalan lezzetli tarifler oldu.

Haberin Devamı

Sütaş, ramazan ayı öncesinde blog ve yayım dünyasının kadın temsilcilerini bir araya getirdi. Etkinlikte, şef Semen Öner'in Tatlımmm ürünleri ile yaptığı ramazan ayına yönelik tatlılar büyük ilgi gördü. Katılımcılar etkinlikten hoş anlar ve tariflerle ayrıldılar.

Sütaş, özellikle yaz mevsimine denk gelen ramazan ayında hafif tatlı tariflerine ihtiyaç duyan kadınlar için ilaç gibi etkinlik düzenledi. Sütaş Tatlımmm buluşması, blog ve yayım dünyasının kadın temsilcilerini bir araya getirdi. Yıldız Parkı’nda gerçekleşen buluşmaya yemek, moda, gezi, mutfak gibi alanlarda kendi bloglarında ya da dergilerde çalışmalarını yürüten kadınlar katıldı.

SMN Tat Merkezi'nin kurucusu, ünlü şef Semen Öner, Tatlımmm ürünleri ile yaptığı tatlılarla Sütaş Tatlımmm buluşmasına renk kattı. Öner’in özellikle ramazan ayı için önerdiği, birbirinden hafif ve lezzetli tarifler, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Sütaş Tatlımmm Buluşması
   
Sütaş Tatlımmm Buluşması

Sütaş’tan Bir Tatlı Ailesi: Tatlımmm

Türkiye’nin sütçüsü Sütaş, Tatlımmm ile vazgeçilmez tatlı keyfini Sütaş’ın doğal lezzeti, kalitesi ve uzmanlığı ile sunuyor. Sütaş Tatlımmm ailesi; “Tatlımmm”, “Tatlımmm Mousse” ve “Tatlımmm Tatlım” ile Sütaş çiftliğinin taze sütlerinin farklılığını taşıyor. Hayatın hızlı temposunda bir yandan tatlı keyfinden ödün vermeyen, diğer yandan sağlıklı beslenmeye dikkat edenlerin tercihi Sütaş Tatlımmm ailesi, her an her yerde tüm aileye tatlı keyfi yaşatıyor. Tatlımmm’ın çikolata, bitter çikolata, çilek, muz, fındıklı çikolatalı olmak üzere beş çeşidi bulunuyor. Yemeğe hazır puding Tatlımmm çok pratik. Tüm aile bireylerinin zevkle tüketebileceği Tatlımmm Puding Ailesi aynı zamanda hafif ve sağlıklı.

Tatlım Mousse Türkiye’de Bir İlk

Sütaş Tatlımmm ailesinin benzersiz üyesi Tatlımmm Mousse, Türkiye’nin ilk ve tek yemeye hazır “Mousse”u olma özelliğini taşıyor. Köpük köpük yapısı ve yoğun çikolata tadıyla Tatlımmm Mousse, nerede olursa olsun canı tatlı çeken her yaştan herkese doyumsuz bir tatlı keyfi sunuyor. Üstelik çok da hafif; tek küpü sadece 91 kalori

Haberin Devamı

Tatlımmm Tatlım

Tatlımmm ailesinin çocuklara yönelik pudingi Tatlımmm Tatlım, “çikolata- süt” ve “çikolata- çilek” olmak üzere farklı iki tadı tek küpte bir araya getirerek çocukların gönlünü fethediyor. Tatlımmm Tatlım bol taze süt içeriği ile çocukların sağlıklı beslenmesine ve gelişimine destek sağlıyor.

www.sutas.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!