GeriAlışveriş Sür ve Çık!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sür ve Çık!

Sür ve Çık!

Vaktiniz de sizin kadar değerlidir.

Oje sürdükten sonra kurumasını beklemeye son! Oje kurutucu bu sprey ile anında ojeniz kuruyor ve bulaştı bozuldu derdine son veriliyor!

Ojenin kurumasını beklemek tüm kadınlar için can sıkıcı bir durumdur. Ya yanlışlıkla bir yere değersiniz ya da kuruduğunu sandığınız oje tırnaklarınızın üzerinde çizikli bir görüntü oluşturur. Bir şekilde ustalıkla sürdüğünüz ojeniz bozulur ve sürekli ojenizi yenilemek zorunda kalırsınız.

Tırnakları Korur

Flormar oje kurutucu sprey, ojenin kuruma süresini azalttığı gibi, tırnaklar üzerinde kaygan bir katman oluşturarak bozulmasını da engelleyerek parlaklık da kazandırıyor. Ayrıca içeriğindeki E vitamini ve limon yağı ile tırnaklara nemlendiricilik kazandırırken, tırnak etlerini de yumuşatıyor.

Flormar ojenizi sürdükten sonra bir dakika bekleyip, Flormar oje kurutucu spreyi tırnak yüzeyinize sıktığınızda, ojeniz anında kuruyacak. Böylece bakmaya doyamadığınız tırnaklarınızın, güzelliği bozulmayacak.

Flormar kiosklarından ve diğer satış noktalarından satın alabileceğiniz Flormar oje kurutucu sprey ve tüm Flormar ürünlerini www.e-flormar.com adresinden de sipariş edebilirsiniz.

False