GeriAlışveriş Sıvı Aptamil Çocuk Devam Sütü her yerde yanınızda
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sıvı Aptamil Çocuk Devam Sütü her yerde yanınızda

Sıvı Aptamil Çocuk Devam Sütü her yerde yanınızda

Aptamil Çocuk Devam Sütleri, içime hazır pratik şişesiyle her yerde kullanıma uygun yeni ürünü Sıvı Aptamil Çocuk Devam Sütü’nü anne babaların beğenisine sundu.

Anne babaların parkta, alışverişte, tatilde kısacası her yerde kolaylıkla kullanabilecekleri Sıvı Aptamil Çocuk Devam Sütü, içime hazır 200 mililitrelik şişesi ve kolay taşınma özelliğiyle oda sıcaklığında kullanılabiliyor. Uygun fiyatıyla dikkat çeken Sıvı Aptamil Çocuk Devam Sütü; marketlerde, eczanelerde ve bebek mağazalarında satışa sunuluyor.

Aptamil Çocuk Devam Sütleri’nin annelerin ve babaların hayatlarını kolaylaştıracak yeni ürünü Sıvı Aptamil Çocuk Devam Sütü, raflardaki yerini aldı. Sıvı Aptamil Çocuk Devam Sütü artık parka, alışverişe, tatile giderken anne ve babalara büyük kolaylık sunuyor. Her yerde kullanıma uygun pratik yapısıyla anne babaların kolaylıkla taşıyıp kullanabileceği Sıvı Aptamil Çocuk Devam Sütü, içime hazır 200 mililitrelik şişesiyle oda sıcaklığında veya benmari usulü ısıtılarak kullanılabiliyor.

RENKLENDİRİCİ VE KORUYUCU İÇERMİYOR

Türk Gıda Kodeksi gereğince koruyucu ve renklendirici içermeyen Sıvı Aptamil Çocuk Devam Sütü, hava almayacak şekilde kapatıldığı için son tüketim tarihine kadar tazeliğini koruyor. Marketlerde, eczanelerde ve bebek mağazalarında satışa sunulan Sıvı Aptamil Çocuk Devam Sütü, içime hazır ve pratik formuyla fark yaratıyor.

False