‘Şirinler’ Paşabahçe Ürünlerini Süslüyor!

Güncelleme Tarihi:

‘Şirinler’ Paşabahçe Ürünlerini Süslüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2011 13:00

Sevimli şirinler artık hep yanınızda.

Haberin Devamı

Paşabahçe, şimdi çocukların sevgilisi Şirinler’le bardaklarını süslüyor. Çocukların hayran olduğu Cartoon Network çizgi kahramanlarını, cam ürünlerine taşıyan Paşabahçe, hem anneler hem de çocuklar tarafından çok ilgi görüyor.

Paşabahçe Cam Sanayi, Warner Bros, Consumer Products ve Cartoon Network Türkiye Lisans hakları temsilcisi Lisans A.Ş. ile sürdürdüğü işbirliğine devam ediyor. Daha önce ürünlerinde Warner Bros’un eğlenceli kahramanlarından ‘Bugs Bunny', 'Slyvester' 'Tweety've 'Tom and Jerry' karakterlerine ve Cartoon Network’ün Ben 10 ve Bakugan çizgi kahramanlarına yer veren Paşabahçe, şimdi de 'Şirinler”in sevimli karakterlerinin yer aldığı bardak ve tabaklarını çocuklarla buluşturuyor.

‘Şirinler’ Paşabahçe Ürünlerini Süslüyor

Haberin Devamı

Çok kısa zaman önce Paşabahçe mağazalarında satışa çıkan Tom ve Jerry koleksiyonunun hem çocuklar hem de anneler tarafından çok büyük ilgi gördüğünü, 'Şirinler'in orijinal lisanslı karakterleriyle süslenmiş ürünlerin de aynı yoğun ilgiyle karşılanmasını beklediklerini belirten yetkililer, Paşabahçe mağazalarında Şirinler koleksiyonunu satışa sunuyor.

www.pasabahce.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!