Shein Kargo Ücreti Ne Kadar Ve Vergiye Dahil Mi? Shein Kargo Ücreti Hesaplama 2022

Güncelleme Tarihi:

Shein Kargo Ücreti Ne Kadar Ve Vergiye Dahil Mi Shein Kargo Ücreti Hesaplama 2022
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2022 14:18

Shein kargo sıklıkla kullanılan hizmetlerden biridir. Özellikle kullanım alanı bakımından oldukça önem taşıyan kargo çeşitleri içerisinde yer almaktadır. Shein kargo ücreti ne kadar ve vergiye dahil mi? öğrenebilir ve buna göre rahatlıkla kullanabilirsiniz. Shein kargo ücreti ne kadar ve vergiye dahil mi? Shein kargo ücreti hesaplama 2022 detaylarını sizler için derledik.

Haberin Devamı

Shein Çin de kurulan bir alışveriş mağazasıdır. Bu bakımdan mallar Çin ülkesinden gelmektedir. Shein kargo ise Shein firmasının kargo kolu olarak faaliyetini sürdürmektedir.

Shein Kargo Ücreti Ne Kadar ve Vergiye Dahil mi?

Çin firması olarak bilinen shein üzerinden alışveriş yapılması halinde kendi bünyesi içerisinde yer alan kargo aracılığı ile teslimat gerçekleştirilmektedir. Sheşn kargo ücretlerine detaylı olarak bakılacak olursa hızlı kargo işlemlerini gerçekleştirmektedir. Ortalama 30 USD ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti alınmamaktadır. Shein kargo tüm gümrük masraflarını kendisi karşılamakta ve alıcıya yansıtmamaktadır. Hızlı kargo istendiği takdirde ortalama 100 USD üstü ücretsiz kargo ancak 100 USD altında olması halinde yine ortalama 8 USD olarak kargo masrafı alınmaktadır.

Shein Kargo Ücreti Hesaplama 2022

Shein kargo faaliyetlerini ve diğer online alışveriş hizmetlerini uzun yıllardır gerçekleştirmekte ve alanında oldukça başarılı firmalar arasında yer almaktadır. Bu bağlamda Shien üzerinden alış veriş işlemleri gerçekleştirilmektedir. Shein kargo ücret hesaplama detaylarına bakılacak olursa; Öncelikle tüm gümrük masraflarını firma kendi üzerinden gerçekleştirmektedir. Ayrıca site üzerinden belirli tutarlar üzerinde gönderilen kargo ücretsiz olarak taşıması sağlanmaktadır.

Gümrük vergisi ortalama tutar üzerinden yaklaşık %20’lik bir dilimde hesaplanmaktadır. Yani ortalama 80 Euro üzeri yapılan alışverişlerde %20 ithalat vergisi oluşmakta Ortalama 1600 EUR üzeri gönderimlerde ise Yine %20 ithalat vergisi ile birlikte gümrük ücreti oluşmaktadır. Shein kargo alışveriş limitleri üzerinde bu masrafları kendisi ödemekte ve alıcıya charge edilmemektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!