GeriSağlık Sevişmeden önce neler yapmalı?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sevişmeden önce neler yapmalı?

Sevişmeden önce neler yapmalı?

Sevişmeden önce yapacağınız bu 5 madde yatağınıza mutluluk getirecek!

Daha iyi bir cinsel yaşam için önce cinsel ilişki öncesinde yapılması gerekenler bilinmeli! İşte iyi bir cinsel ilişkiye giden yolda yapılması gerekenler...

1. CANINIZI SIKAN KONULAR YATAĞINIZIN DIŞINDA KALSIN

Sevişmeden önce neler yapmalı

Seks öncesinde canınızı sıkan konuları kafanızdan silin! Yapmanız gereken tek şey partnerinizi mutlu edecek konulara yoğunlaşmak. Gündelik hayatta sizin ve partnerinizin karşılaştığı birçok can sıkıcı durumu düşünmek yatağınıza mutsuzluktan başka bir şey getirmez! Bırakın yatakta yüzleriniz gülsün. Dudaklarınızı partnerinizi tahrik edebilecek cümleler için kullanın, emin olun böylesi sizi ve partnerinizi daha mutlu edecek.

2. SEKSİ İÇ ÇAMAŞIRLARIN GÜCÜNÜ KÜÇÜMSEMEYİN

Ne zaman, nerede sevişeceğiniz belli olmaz. Sizin tercihiniz her zaman bu duruma hazırlıklı olmak olsun. Yok ben bu kadar özenli olamam diyenlerden olabilirsiniz. Ancak bazı durumlar soluğu yatakta almanın habercisi olabilir. Özellikle partnerinizle akşam güzel bir yemek yiyecekseniz veya bir planınız varsa gecenin sonunu bir yatakta getirmeyeceğinizin garantisi var mı? O yüzden bu gibi durumlarda tedbiri elden bırakmamak lazım.. Partnerinizi tahrik edebilecek, vücudunuza uygun iç çamaşırları seçin. Loş ışığın da çekici etkisini göz önünde bulundurun deriz!

3. TENİNİZ HER ZAMAN HAZIR OLSUN

Sevişmeden önce neler yapmalı

Teninizin cinsel ilişkiye hazır olmasından kastımız vücut temizliğinin önemi. Vücut temizliğinize daima özen gösterin, zira bu gibi sebepler partnerinizin cinsel ilişki için bir adım geri atmasına sebep olabilir. Böyle bir şey istemezsiniz değil mi? Temiz bir ten üzerine güzel vücut kokuları kullanmak partnerinizin üzerinde baştan çıkarıcı etki yaratabilir!

4. AĞIZ VE DİŞLERİNİZE ÖZEN GÖSTERİN

Sevişmeden önce neler yapmalı

Çatlak dudaklar ve ağız kokusu gibi sebepler partnerinizi sizden uzaklaştırmasın. Diş fırçalama rutininizi atlamayın, dişleriniz ve ağzınız her zaman bakımlı olsun.

5. DOKUNUŞUNUZ HASSAS NOKTAYA OLSUN

Sevişmeden önce neler yapmalı

Peki bu hassas nokta neresi? Bu da sizin partnerinizi ne kadar tanıdığınızla ilgili bir şey. Sorunun cevabını siz bulmalısınız. Öncelikle bu sorunun cevabı için keyifli bir keşif sizi bekliyor, sorunun cevabını bulduğunuz anda da haz!

[fotogaleri=1353]

False