GeriEtkinlikler ''Rock'' Fotoğraflarıyla Mehmet Turgut
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

''Rock'' Fotoğraflarıyla Mehmet Turgut

''Rock'' Fotoğraflarıyla Mehmet Turgut

Rock yıldızlarının fotoğrafları Rock'n Frame'de!

Ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut ‘’rock’’ fotoğraflarıyla geliyor! ‘’Rock’n Frame’’ adlı sergisiyle 31 Temmuz-10 Ağustos tarihleri arasında Kemancı Rock Bar’da.

Türkiye’deki rock ve metal müziğin sevilen mekanı, her müzikseverin yolunun geçtiği bir yer olan Kemancı’da gerçekleşecek sergide; Mehmet Turgut’un objektifinden yerli ve yabancı toplam 56 rock yıldızı sahne alıyor.

Jack Daniel’s sponsorluğunda düzenlenen sergi; Alice Cooper, Ozzy Osbourne, Metallica, Apocalyptica, Slayer, Aslı Gökyokuş, Aylin Aslım, Erdem Yener, Çilekeş, Erkin Koray, Gökçe, Gripin, Hayko Cepkin, Koray Candemir, MaNga, Melis Danişmend, Mirkelam - Kargo, Nejat Yavaşoğulları, Ogün Sanlısoy, Özge Fışkın, Redd, Rock FM, Sakin, Serkan Çeliköz, Teoman, Ete Kurttekin, Yasemin Mori, Yüksek Sadakat, Nikkiwild, Badem, Zagaband ve daha birçok sevilen ismin fotoğraflarından oluşuyor.

Mehmet Turgut’un 31 Temmuz – 10 Ağustos 2011 tarihleri arasında Kemancı’da gerçekleşecek “Rock’n Frame” sergisi, ücretsiz olarak fotoğraf meraklılarının ziyaretine açık.

False