GeriKişisel Bakım “Pürüzsüz ve genç bir cildin sırrı: “Lymphobiony”
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

“Pürüzsüz ve genç bir cildin sırrı: “Lymphobiony”

“Pürüzsüz ve genç bir cildin sırrı: “Lymphobiony”

Cildi toksinlerden arındırıyor ve sıkılaştırıyor.

Cilt Bakım Uzmanı Vildan Güncil, “İğnesiz, ameliyatsız, manuel drenaj tekniğiyle uygulanan Lymphobiony, ilk uygulamada dahi ciltteki kırışıklıkları gözle görülür şekilde ortadan kaldırıyor. Cildi toksinlerden arındırıyor ve sıkılaştırıyor. Titreşimli hücresel elektroterapi, ultrasound peeling, soft lazer bakımları sonucunda yüz ve boyun bölgesinde kısa sürede gözle görülür sonuçlar elde ediliyor” açıklamasında bulundu.

4 ADIMDA GENÇLEŞME

“Pürüzsüz ve genç bir cildin sırrı: “Lymphobiony”

Lymphobiony anti aging uygulaması ile tüm yaşlanma belirtilerine son noktayı koyup tüm bakışları üzerimize çekebiliriz. Cilt Bakım Uzmanı Vildan Güncil, tek seansta bile cildimizi daha pürüzsüz ve genç bir görünüme kavuşturan Lymphobiony uygulamasının aşamalarını şu şekilde anlatıyor:

1. TOKSİN ATIMI: Titreşimli hücresel elektroterapi uygulama başlıklarıyla cildin yüzeyinde önemli bir elektrolit hareketi meydana getiriliyor. Bu sayede toksinlerin atımını sağlayan lenf sistemi harekete geçiriliyor.

2. PEELING: Ultrasonik titreşimlerle cilt fazla yağ salgısından (sebum), ölü hücrelerden, makyaj kalıntılarından ve siyah noktalardan tahriş olmadan arındırılıyor. Yüzeysel mikro-titreşim, cildin keratin tabakasını soyuyor ve hücresel yenilenmeyi hızlandırıyor.

3. SIKILAŞMA: Elektrotlar tarafından iletilen titreşimler, hücre akımlarıyla birleşiyor. Derinlerde birikmiş olan hücresel kütlenin ayrılması ve başlangıçtaki konumuna hareket etmesi sağlanıyor. Böylelikle ciltte yeniden şekillenme ve sıkılaşma gerçekleşiyor.

4. LAZER: Lazer ışığı, hücrelerin çekirdeğini etkileyerek mitoz bölünmeyi tetikliyor. Böylece hücre bölünmesiyle yeni hücreler elde ediliyor. Fibroblastları uyararak kolajen ve elastin liflerinin sentezini sağlıyor. Kırışıklıkların derinliklerinde azalma gözlenirken, cilt daha pürüzsüz ve genç bir görünüme kavuşuyor.

False